Saturday, May 30, 2009

PurpLe & WhiTe PaRty...... :)

HollA..
happy saturday.. syok la kan, cuti2.. aku keje ari ni... keje smpai kul 1.. tp biase nye ari sabtu keje yg cam tak keje...now pon dah kul 10.. jap lg, mase bergerak dah kul 1.. balikk time.... :)

smlm aku ngn kengkwn lepak kat diva, suprise party utk fyda.. fully sponsored by boboy.. hehe. tu yg syok.. plan utk party ni dah lamer, pilihan tema pon dah lamer, purple+putih (base pada kaler feveret fyda,purple) dr bln 4 boboy dah plan.. so, aku pon dah survey awal2.. n dah bgtau mbers soh standby bj purple.. hehe.. aku sndiri pon dah beli bj kaler anggur tu.. tp 21hb 5 ari tu aku dp sms dr boboy.. lebiy kurang camni la :


"semekom sis, berita tak baik, fyda dah tau psl party tu.. dia ngamuk.. xnak party tuh.. kalo jd pon, die tak nak pegi..dier ugut soh cancellkan.. dier tak nak dgr pape, sediylah, nak buat party utk dier tp dier tak ske"


dpt jek sms tu, bkn boboy je yg sediy, aku pon sediy gak.. hahaha.. bj dah beli beb..mesti la sediy.. kwn2 pon dah tau.. adess... tp nak wat cemaner, mesti ader reason fyda wat camtu.. biler d kabarkan pd sume.. ade gak upe2 nye yg senasib ngn aku...dah beli bj.. hahaha... lawak nyeee kiter ni kan zura.. opss tersebut name plak.. haha.... :) xpe lah kan.. ley pakai len kali.. last week, mase aku kat batam..zura sms, bgtau yg party tu jadi.. yahoooo!!! hahaha, mase mlm mkn laksa tu dah btl2 pasti yg party tu confirm jd.. esk nye, aku pon call diva utk booking pakej.. amik yg simple jek.. yg penting enjoyyy....

smlm ptg, aku call fyda.. cnfirm kan nak kuar mlm tu.. dier tnye nak gi maner.. aku said, x sure.. tgk la kengkwn sumer.. so, fyda, boboy ngn affa akn naik ngn aku.. zura,yana,zai ngn boy akan gerak dulu.. dorang yg akan beli kek n msuk dulu kat bilik karok tu.. cam biase, kalo gi jenjln, fyda yg akan drive... aku?? malassss.... so, aku as a co pilot yg arahkan jln maner yg dier kene pegi... hehe... kul 10 ktorg smpai,jmpe awin, zura,spidey,zai n yana dah ade kat saner.. msuk2 jek, dah ade makanan atas table..kwn2 sume pon pakai bj purple.. best nyeee... ( terharu ngn kegigihan kwn2 nak cr gak bj purple, wlaupun amik mase berhari2, chaiyokk) so far, fyda tak tanye pape pon.. pastu ktorg pon nyanyi2 n tunggu kwn2 lain sampai.. tak lamer pastu, ryn, ray n zaza sampai..dorang ni sume + awin pakai white..masyukk.. :) pastu, aku n zura soh waiter anta kek.. jeng..jeng..jeng... SUPRISE!!!! fyda blur... pastu agaknye dier sediy or terharu.. nangis kot... hehe.. ktorg?? cam biase, enjoy mkn, minum.. eh, lupe nak bgtau.. aku ngn affa seludup coke sebotol.. masuk dlm beg aku yg besar tu..( dah ade coke 2 jag tp mesti tak cukup, bwk mknan luar mmg tak bole.. ape lg seludup la..) abis je coke dlm jag tu.. topup laa... hahaha.. bijak2.. pas acara potong kek, acara bg2 hadiah... best nye... aku pon dapat gak.. hahaha.. thnks to zura n boy.. ;) acara nyanyi2 pon di teruskan... ujung2 mase terakhir, sume makin happening beb.. bkn jek nyanyi, siap menari2 lg... erm, seriously,mlm td, i'm so gedik okeh... haha.. so what, sukati aku la... ade aku kesah?? hahaha.. yg penting kiter enjoyyy!!


[nampak cam muke blur tak]
selesai upacara nyanyi2, nari2, mkn2 n sesi fotografi (acam model kan) dlm kul 1am.(pakej tu utk 3jam,amik dr kul 10pm till 1am) ktorg trus ke singgah selalu... yana nak minum vanilla shake.. sesuatu 'tragedi' telah berlaku.. hehe.. tak lah tragedi sgt.. sian kat affa... hehehe... takpe lah, mbers2 pon sedia utk membantu.. hehe.. tp hasilannye, pg ke shisha plak, coz boboy secara sukarela menghulur bantuan tu ke affa.. meacih boboy.. huhu... ktorg amik shisha rase orange n grapes... amik perasa anggur sbb ktorg pakai bj anggur mlm tu.. wee~~




lepak2 smpai pukul 3am kot.. borak2, gosip2, tp mmg ader topic yg paling hot la..nak tau??tak pyh la.. biar la ktorg saje yg tau... ape pun, thnks to boboy sbb invite ktorg utk party tu... sib baik amik yg paling simple kan.. coz tak abis pon sume food tu.. kalo amik yg lg heavy, mmg membazir... n kiter betol2 enjoy mlm td kan?? thnks kat sumer kwn2 coz sporting giler... kiter mmg have fun.. yeahhhh... ape pun ingt password kiter 'INI SERIUS'!!!..hahaha... love u guys... byee.....

2 comments:

~ ZuRa ~ said...

hahaha..siot je..tersebut nama konon..sengaja la tu..ekekeke..mmg sonok la mlm tu..enjoy giler la..korg mmg sporting la..huhuhu..ape2 pun password jgn lupa..INI SERIUS!!!

MiSsyLiLy said...

ya betulll!! ini serius... tp mmg btl2 serius la kan... memalukan jekk....

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...