Monday, June 15, 2009

jaMMed!!!

jammed!!

huh~ aku tersepit dlm kesesakan lalu lintas selama hampir 1jam setengah pg td.. hampeh... act, aku br blk dr kg.. kalo ikut mase aku, gerak kul 7.30 dr kg.. aku akan smpai dlm mase sejam setengah atau 2 jam paling lewat.. tp pagi td, dekat kul 11 br aku smpai opis.. sib baik dah call boss n opismate, inform kelewatan aku..

bayangkan dr kul 7.30am smpai 11 am, perjalanan dr pontian blk ke p.gudang.. kalo aku naik utara selatan, dah nak masuk melaka agaknye.. hahahaha... xtvt dlm kete, biase lah.. dgr radio, nyanyi2 n biler masuk tahap yg btl2 membosankan, aku amik camera n snap ape je yg aku nmpak.. now, aku tggu mase nak blk.. byk sebnarnye yg aku nak cerita.. tp takde mase.. till then.. bye..

silalah layan pic sewaktu aku boringggg.....





[ mesti sume org kaki dah cramp kan ]


[ ade sesape nak tgk hoki? jom.. kat tmn daya ]


[ pasir gudang highway ]


[ my baby green a.k.a adik green ]

[ PUNCA-PUNCA JAMMED, NAMPAK TAK TRAILER BESAR TU? HAH, TU LAH DIER.... CESS... ]

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...