Tuesday, June 23, 2009

me n myself

holla..
tak tau nak tulis ape... erm, ape pun pon thnks to frens n readers yg sudi bc blog aku nie.. erm, ade ker?? haha.. ade ke takde tak kisah la.. aku cume happy dpt tulis pengalaman n cerita2 aku.. bkn je utk d pertontonkan sume org.. tp utk aku jugak,, aku suke bc kisah aku sendiri.. haha.. aku bkn syok sendiri okeyyy.. :) juz suke bc n ingat ape yg penah aku buat.. sometimes aku rase kembali kat mase tu.. dejavu gitu.. hahaha...
tu la sbb utama aku wat blog.. ala2 diary la jugak cumer tak write smthng yg dlm kain.. paham?? hehe.. aku tak kisah if ade yg kondem psl aku, psl blog aku yg kdg2 panjang merapu.. i dont care... yg penting aku yg akan bc sumer nye...
well, skang aku rase malas nak work.. naper erk.. ntah lah... kdg2 aku takut.. takut kan sesuatu... takut ape?? erm, ade lah.. blm mase aku bgtau sumer org..(hal dlm kain la nie..) kalo d takdirkan sume berubah, kene la berubah kan... arghhh, mls nak pk.. nti jammed...
mlm ni nak gi mkn umah fyda.. spidey n zura dtg opis td... nak msk2 mlm nie... cemaner nak kurus, ahli panel sumer kuat mkn n rajin msk... tp aku nak mkn sayur2 je kot.. larat ke cik lily?? adess... dugaan tol... hehe.. tp aku happy kwn ngn dorang nie... erm, aku harap frenship ni bertahan.. walaupon d takdirkan kiter berpisah ( cam ryn dah blk kl ) tp harap frenship kiter akan kuat n kukuh gak... tak susah nak cr kwn.. maner2 pon ade yg ley jd kwn.. tp nak cr kwn yg ley ssh sng.. ketawa nangis samer2.. tu yg ssh... erm, nak get ready.. nak blk.. nak mkn.. yeahh....

6 comments:

~ ZuRa ~ said...

ermm..hope our frenship kekal sampai bila2..x kesah ape yg jadik nant..hope kita sumer still boleh berkawan..kan..kan

princessjersidd said...

dengan dorang jea ker???puteri??nak nages la nie

MiSsyLiLy said...

yup cik zura.. ape yg kiter borak mase kat bamboo ari tu lekat kat otak.. tu yg rase cam 1 ari sumer akn ade jln sendiri... sediss plak..

haha, yelah2.. ngn puteri sekali.. dah, jgn nanges.. nti kl banjir.. :)

Misz ryN said...

yela...
hope our friendship will b long lasting...
jarak bkn pengukur segalanyer...
at least ade tmpt persinggahan if ryn dtg jb n korg dtg kl....

Sp|dEy said...

kt bamboo??? pesal aku x tau??ni ade citer best ke ni?????? aku x de ke ms korang duk citer2??mana aku p lak??heran nih.....peliksss..

MiSsyLiLy said...

btul cik ryn..frenship will stay forever.. wee~~

ape cik spidey??? anggap la tu cerita aweks2 yg chumel.. okey??

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...