NUFFNANG

Monday, June 15, 2009

weekendz..

hUhU~

12/06/2009 (jumaat)
time - 8.00pm to 12.3am
location-umah fyda
-me,fyda,boboy,zura n spidey lepak2 kat umah fyda.. ktorg plan nak msk2.. act, dorang yg nak msk.. me mkn jek.. hehe.. our menu : ikan cencaru bakar, ikan terubuk bakar, telur dadar, udang msk cili api n kalian ikan masin.. kalian tau.. bkn kailan ikan masin.. hahahaha....
- mkn smpai mengah, pastu cuci mulut ngn ice ream neapolitan.. syedap nye.... xde xtvt smpingan.. sume kekenyangan...

[ AMACAM? SELERA X?? ]

13/6/2009 (sabtu)
-blk kg.. b4 lik kg, ade agenda yg perlu d selesaikan... dah setel sumer, gerak lik kg kul 5 ptg... sptt nye ley gerak lg awl.. tp tgu abg ipar aku tu.. tu yg lewat...
kat kg takde xtvt gak.. aku tak berape sihat.. byk lepak2 n tido...

14/06/2009 (ahad)
-still kat kg, sepatutnye aku blk ke p.gudang, ptg dlm kul 6. tp mak mintak aku blk ari isnin pagi. tak sampai ati yg kate tidak pada insan yg palingggggggg aku sayang tu.. so, aku tido 1 mlm lg.. ptg tu kakak gi beli durian.. mkn smpai tak bole mkn.. murah beb rm2 je sekilo.. so, tu yg dorang beli smpai 15kg.. byk tu beb.. mengahh....
-pas maghrib, ade la kan org tu call aku, bgtau yg mber ktorg, masuk spital, terkejut la aku.. br jek jumaat mlm tu ktorg mkn samer2.. pastu aku tnye nape?(dah gabra gak nie) pastu kan, org tu kater ' doc suspect, dier h1 n1, so sape2 kwn2 yg selalu lepak ngn dier kene gi jmpe doc gak' (lebiy kurang la gini kot dialog dier).. aku yg gabra konon nye td, trus rase nak belasah je dier mase tu... jg ko... takde penyakit lain agaknye.. penyakit binatang busuk tu gak yang ko nak erk.. hehehehehe......

15/06/2009 (isnin)
-blk p.gudang-jammed..

4 comments:

Misz ryN said...

aktiviti hari jumaat xder ke cik lily...

~ ZuRa ~ said...

hukhukhuk..aku x bersalah nyah

Sp|dEy said...

hehehe.....tu idea spontan la nyah...wa lg x sengaja...hik hik hik...

MiSsyLiLy said...

cik ryn, silap lak.. tu xtvt ari jumaat.. dah btl kan tu.. hehehe

ye cik zura? ape yg tak bersalah tu?? wink**

haaa, cik spidey... ape yg tak sengaja??? tetibe je aku rase nak belasah org... hehehe.. sudi ke kene blasah??? huhuhuhuhu....