Thursday, July 9, 2009

aktiviti ari ini..

ari ni agak sunyi.. ujan plak.. sedapnye kalo dpt berlingkar d atas katil sambil di saluti selimut ku.. ohh, heaven beb... tp, skang aku d sini..duduk d kusi biru berhadapan pc keluaran 19**( tak sure la thn berape...huhu)
d sebabkan xtvt jual beli ins agak lembap ari nie, so aku pon agak rajin, melawat2 blog jiran2 n kdg2 melangkau ke blog jiran dr kg sebelah.. hehehe... dpt membaca blog2 dr para ibu2 agak seronok gak.. lain dr biase yg selalu aku bc... byk gak info2 yg sempat aku collect ari nie.. contoh nye, mkn byk bendi utk menambah kuantiti susu ibu.. kahkahkah.. tu utk para ibuan yg ade baby la erk.. hehehe....
ade gak mende baru yg aku br try, tu pon hasil dr kerajinan melawat blog2 para ibuan.. kalo menjd, haruslah aku tempel d blog ini.. sabar menanti yer...
nampaknye, skang nie, kurang la pembaca setia blog aku nie.. maklumlah, beliau akan berpindah ke tempat keje baru yg blm tentu membolehkan beliau melayari internet sewenang2nye.. kuranglah tukang komen yg setia.. hehe... ape pun, wish her all d best kat tempat br tu.. jgn nakal2 ye zura.. nti ader or marah.. ;)
hari sudah petang.. mari kiter pulang.. erm, termenung sejenak memikirkan ape juadah berbuka utk hari ni erk... blk umah kakak la, pasti ade juadah sedap d masak ibu.. muahaha..
mmg dasar rajin, gi umah org nak cr mkn.. tak malu sungguh.. hehehehe...

2 comments:

Sp|dEy said...

ho..ho..ho...tatot ade pertumpahan darah dpn BMM tu nnti...utk yg berkenaan, sndiri mau ingt laaa...

MiSsyLiLy said...

hahaha.. scaryyy... :)

aku

Assalamualaikum Sihat ke semua.. camne kehidupan? turun naik tu biasa la kan.. Jap ok, jap tak ok... Aku plak, skang rasa sket kesunyian....