Friday, July 3, 2009

mE Yg SeRaBooT.... *_*

hmmmm.... serabut, sabut, blur, blank, boring, bengang, bengong, mengong...
ape lg perkataan yg sesuai utk situation aku skang? ntah la.. haha... manusia ngn problem, mane bole d pisahkn.. life xkan complete kalo xde masalah.. terpulang pd diri sendiri cemane nak menangani masalah kiter tu.. aku ni ssh nak kongsi masalah ngn org lain.. kecuali org tu yg tanye2 n desak smpai aku cerita.. sbb aku takut, masalah aku akan menggangu org lain...
esok aku nak gi kl, ade kenduri kat bangi. umah sedara mara, family angkat aku.. i wish, aku blk nti, kurang sket kepeningan pale aku ni.. or kepeningan tu makin bertambah.. soooweeii.. hahaha... ape pun, life must go on... idoop kene terusss... i'm a survivor.. yeaahh... whateverr.. :P

3 comments:

Misz ryN said...

mmg ler~
sumer org ade prob~
tp yg pnting cemane kite handle~
mslah ryn adlh suker merungut biler ade mslh~
isk3...x elok kan...~
mslh tu kan dugaan dr Allah~
tgh nk blaja ni supaye jd lebey sabar~
cemaner plan lepak Ahad ni?~
on kan?~

~ ZuRa ~ said...

ermm...sabar k
klu ada masalah..jgn pendam sorg2..nant makin stress..cba carik org yg lily pecaya..walau pun org tu x leh tlg settle kan..at least..kurang ckit beban kat atas pale tu..kwn2 sentiasa ada untuk lily..nama pun kwn2..biar susah senang sama2..apa yg pntg?? kerjasamaaaaaa..hehehe

MiSsyLiLy said...

thnks guys... huhu.. aku n problem tak dpt d pisahkan.. :)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...