Tuesday, July 7, 2009

Selasa morning...

happy tuesday..
aku br naik keje ari nie.. 3 ari cuti, gi klang n kl.. penat lagi sbnarnye.. bdn sume sakit2..


aku gerak gi kl sabtu pagi.. direct ke ampang, mlm gi bangi.. tido saner.. malam tu pakcik hassan, belanja ktorg mkn sate haji samuri kat kajang.. ramai giler org kat saner.. mmg berjaya la haji samuri tu.. menu cumer sate tp customer bkn main ramai lg.. biler org dah ramai camtu, paham2 la.. sate pon msk tak cukup sempurna.. mkn la seadanye.. hehe... ahad gi cheras, anta cousin im bertunang.. kat saner smpai ptg, pastu lik ampang umah nenek.. ingatkan nak kuar lepak ngn ryn ptg tu tp tak larat la.. kepenatan...

[sate haji samuri]


[nasi impit dan kuah nye]

mlm lik klang, kuar ngn faei gi danau kota.. ingat nak ctc mber2 lain, tp sian lak.. isnin dorang keje.. lagipun ktorg kuar jap jek.. lepak2, cuci mate.. hehe... isnin pagi dah kuar, gi jenjln kat kl.. ingat nak naik bas hoho tu.. tp cam tak cukup mase, so gi la midvalley tgk wayang.. ice age.. bestt youu... :) gerak lik jb ptg kul 7.00... sampai p.g kul 12 lebiy...
ari ni aku keje.. td pagi, my sis dtg opis.. tgk muke dier lain mcm jek.. ingat kan nape.. biler aku tegur, dier trus nangis.. cuak gak.. aku ni takley tgk dier nangis.. nti aku mesti follow nangis sekali.. ehehe.. dier br pas blk klinik, check up perut.. ade prob sket, so dier kene masuk wad as soon as possible.. mmg terkejut gak.. tp utk keselamatan baby n mama, kene la wat.. so pas aku tenangkan my sis, call mak, inform kat dier.. my sis dah nmpak tenang sket.. dier terkejut n tak sangka nak delivery secepat tu... hope sumer will be ok... baby pon tak beraper active sgt coz air ketuban dh kurang (aku takdelah paham sgt, coz takde pengalaman,hehehe) apepun, doakan my sis n my little 'abu' selamat n sht.. love them soo much...

2 comments:

princessjersidd said...

np xgatu g danau...tidak ley jumpa..sbab ahad malam kami xde xtvt put3 dari klang trus g kl....klu xmesti ley jumpa...ngajuk2 ngan cik lily

MiSsyLiLy said...

huhu... ngajuk ke?? tokseh la ngajuk... ingat tak nak jmpe..cik pu3 tak ctc ktorg pon.. ktorg pun tak nak mengganggu.. hehe.. lain kali la kte jmpe eh... :P

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...