Saturday, August 1, 2009

sesengal

hallu.... hehehe...
now pukul 12.32am... cuber teka, aku kat maner?? hahaha,,,
act, now aku kat cc ngn mber aku.. we all 6 org pas melepak kat mapelei, trus gi sini.. dah takde keje n takde arah tuju, trus g cc..
ader mende aku nak story tp bkn skng la coz citer tu agak seram sket.. hehe.. kalo takde pape, esok aku story okey?? now, nak layan mirc lak.. kalo la bole upload pic kat sini, mmg aku upload, pic ktorg yg tgh poyo, dok sebaris kat cc nie.. hahaha... chumel tau..

2 comments:

miji said...

pagi2 ko dah merayap kat cc, pukul 3 pagi tadi dah bukak blog ko tapi luper nak komen,

ko kena sakat dgn keliwon ker? seram wooo...

MiSsyLiLy said...

hehe.. a ah la miji.. lepak kat umah ade GrrGRg...so lepak kat kuor la.. isk.. seremm.. :)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...