Saturday, August 1, 2009

seSuaTu..

haluuu...
u olls percaya pada benda2 ghaib? alam misteri? manusia 2 alam? ehh.. len mcm jek.. eh idakk... haa, alam misteri n alam ghaib tu ler.. bukan hantu segala macam tu okeh.. cume misteri tentang sesuatu..
ape perasaan korang kalo dpt tau umah korang ade 'sesuatu'... mungkin 'sesuatu' tu tak berniat buruk pada korang n family... mungkin 'sesuatu' tu bertindak sebagai penjaga umah... n mungkin 'sesuatu' tu cumer pandangggg je korang.. ape korang buat?? mungkin 'sesuatu' tu tak menampakkan diri dier cume menunjukkan tanda2 kewujudan nye... grggrgr ( effect mengigil) kehkehkeh...
b4 ni aku takde penah pk pape pon.. alhamdulillah, tak penah mengalami ape2 perkara2 berkenaan ngn 'sesuatu' tu.. tp lately ni, aku byk mendgr n sket mengalami keseraman yg menaikkan bulu roma aku yg tak byk nie.. haha...tp ni bkn citer pasal umah i okeh...
so, saper2 ade cerita yg nak d kongsi same, meh la komen sket.. n langkah2 utk menangani kalo jumpe or yg rase 'sesuatu' tu ade... tp bkn bg langkah seribu erk... lari plak watpe.. penakut tol.. erk, aku berani ker?? owhhh idakkkk.. meh larikkkkkkkk....

7 comments:

miji said...

aku pun penah kena jugak kes camni, tapi time belaja dulu lah kat umah sewa. nanti aku citer pengalaman seram aku tu. 3 tahun duduk umah sewa yg sama, mengadap kes yg sama.

nak tau, tungguuuu... entry kat blog aku...

hartinihawa said...

cuba sembur minyak wangi aura seri.... :)
layari http://auralife-2u.blogspot.com

scha said...

Try ler auralife Mendinding diri daripada gangguan makhluk halus.

cerpelai said...

Budak Miji tu pernah kena?
Kehkehkeh..

Dalam Al-Quran terdapat satu surah yang disebut sebagai surah Jin.. Membuktikan bahawa jin, iblis, syaitan dan malaikat sememangnya wujud..

Sp|dEy said...

huhuhu...kliwon men remote....dasat tol...pas satu...satu....dh dia ranap kan moto dak2 ni...keta aku pn jd mangsa....kliwon dh mengganas siot....

MiSsyLiLy said...

miji : ye ke miji.. biler nak cer? ape yg ko buat erk? berani lak tu.. :)

kak tini : bole ke kak?? ( hamboi, promosi yerk.. kene byr niee,, hehe)

scha : ade aura life pendinding.. ari tu takde bgtau pon..

cerpelai : btl2.. mmg tak d nafikan benda2 camtu wujud.. tp kalo bole elakkan dr bertentang mate.. i seramm.. hehehe

spidey : kehkehkeh.... takut la wei nak lepak situ lg..depa dah cam muke kiter kot... hehehe

scha said...

haiyaaaa cik lily... meh la dtg umah.. sy buatkan demo kat badan awak tuh... rase kat badan sendiri baru tahu... sape2 nak datang umah pon leh.. silakan..........

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...