Monday, August 10, 2009

games kat facebook...

alllooo..

selamat petang.. jap lg balik...
end of monday yg blues..... aku?? biase jek.. walaupon masih d selubungi mood yg haru biru.. tp maintain dik non.. takde keje, takde duit.. gituuu....
now aku tgh addicted games kat facebook... haha.. mcm2 games ade.. tp aku prefer main tanam2.. kebun2... farm ville n farm town.. byk giler games berdasarkan kebun kat fb nie.. tp ni la yg aku layan.. seyes, mmg giler.. memalam mber ajak gi cc pon sanggup.. sbb nak tuai hasil kat fb tu le.. hahaha.. sampai biler pon tak tau.. mungkin 1 time, aku dah bosan.. aku tggal la.. ari tu aku layan mafia war kat tagged.. la ni, aku pon boring.. ntah hape jadi tagged tu.. mak dah kwn ngn fb skang.. maner layan tagged lagii.. ehehehe...
lapo la.. jap lg nak blk.. nak mkn ape ye.. kepingin banget mkn steamboat kat tasek tu.. tp awal lg.. kene gi belakang tasek, kalo nak mam steamboat tu.. mls lak nak gi belakang.., jauh... tp perut aku dah menjerit mintak d isi.. owh, kesian nye perutku....

5 comments:

miji said...

member opis aku pun giler main kebun2 dgn bercucuk tanam ni, tak paham aku ape yg bestnyer tah (baik pegi kebun betul2 kehkehkeh...)

jai.jezz ^.~ said...

semua ada facebook.. aku jerk takder.. still layan friendster.. kah kah kah..

MiSsyLiLy said...

miji : blm cube blom tau.. baik try dulu.. mane tau ley jd petani moden.. hehehe

jezz : ala sian nye ko jezz.. try buat face book.. jap agi ko dah layan fb tu, fs pon ko maleh nak bukak tau..(sian fs aku tak terlayan pon skang nie.. hehe)

jai.jezz ^.~ said...

ok2x nanti aku buat.. tp cam malas lak.. takyah arr buat.. malas..~

MiSsyLiLy said...

cehhh... gi buat skang... :P

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...