Monday, August 17, 2009

my girl ~

hye all.. morning... ape xtvt weekend u all?? aku??ermm, aku gi korea.. kahkahkah... berangan la wei.. act, aku lepak umah tgk citer my girl.. citer ni dah lamer, tp aku br sempat tgk.. tu pon pinjam dvd zura [ tq zura, nti ade citer best pinjam lg eh, kihkihkih]..



dvd ni ade 4 keping, setiap keping ade 4 episod... tiap episod amik mase lebiy kurang sejam setengah.. sila darab kan, berape lamer mase d perlukan utk abis kan 1 citer ni.. haaa, dah dpt?? bersamaan 24jam okeh... mase aku tamat tgk citer ni ialah pukul 5.30pg- ahad 16/08/2009... aku dpt dvd ni, hari jumaat 11.00mlm-14/08/2009.. gigih tau i berusaha nk tau ending citer ni...

tgk la hero n heroin nye... chumel2 kan.... sesekali spend ari minggu tgk dvd ni mmg beshh... rase btl2 rehat n rilekss...



aku bkn org yg pandai nak bg review psl citer or muvie ni sumer.. tp nak bgtau jugak, ni kisah pasal 1 bdk pompuan nie... namer dier joo yoo rin.. dier ni mmg bijak n licik.. so, sbb kebijaksaan dier la smpai dier tersepit dlm cinta 3 segi.. biler dier syok kat hero 1, tp hero ke 2 lak suke giler kat dier.. owh, mak suke... hero tu sume kacakkk... hehe.. gediks siot... tp ending nye... erm, sila tgk sendiri.. tp rase nye ramai yg dah tau n dah tgk pon.. aku jek yg ketinggalan ketapi... tp tak rugi i spend mase utk nonton ini cerita... penuh gelak ketawa n air mata.. hehehe.. sempat la menitis, air mata i nie.. auwww... touching..... :) tp kan, yg paling i sukee dlm citer nie ialahhhh...................................*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lee jun ki
ensem kan... owhhh, i'm in love....... hehehehe ( jgn mare erk cik zura, tak salah kan kiter share bf-lee jun ki nie.. sharing is caring kan?? hehe)

4 comments:

jai.jezz ^.~ said...

ermmm.. aku plak tak pernah lg tgk my girl ni.. org jerk dok kata citer ni best.. best sgt kew..??

MiSsyLiLy said...

best.. felling.... sila lah tgk... (promotion tanpe gaji) hahaha

hartinihawa said...

hehehheh... sj nak suggest few series yang boleh dikatakan sonok utk ditontoni... full house, starway to heaven, sad love story... :)

MiSsyLiLy said...

ye ke kak?? ader stok? pinjam!! hehehe {muke tak malu.. tgk mau, beli xnak.. hampeshh}

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...