Monday, August 3, 2009

sakit.. :(

sejak sabtu ptg, aku dah rase smcm.. seram sejukkk... mlm, btl2 dah rase sejuk.. smlm plak.. confirm la aku dmm.. uwaaaa.. aku sakit.. :( pas mkn, n mkn ubat.. pg td bgn nk g keje, aku rase elok jek.. horeeyyy..

kt opis bz sket, maklum la ade product br nak launch..mungkin sbb bz n sejuk kene aircond.. dmm aku dtg blk.. now rase sejuk giler, walau dah off aircond neh...(tp masih gagah nak tulis blog.. ermm harussss....) pasni nak gi klinik,, takut jugek virus tuttt, menjangkiti aku.. ampunnn.. jauhkan lah... nanti sumer org kene kuarantin sekali.. termasuk customer aku.. kahkahkah... ramai gak tu.. hehe... mintak simpang...

ape pun, doakan aku sihat n d jauhkan dr sakit sbb tuuutttt itu ok..

7 comments:

miji said...

semoga cepat sembuh....

MiSsyLiLy said...

thnks miji... alhamdulillah xde virus vavi tu.. hehe..

miji said...

bahaya klau ade virus tu, aku pun nak lari dari ko.. hehehe

MiSsyLiLy said...

elehh.. cam dkt je ko ngn aku.. virus tu tak merebak lalu blogger eh.. hehe

Dinding Cantik said...

jangan tinggal makan ubat yer... semoga cepat sembuh...

jai.jezz ^.~ said...

bahaya ah. sekarang ni.. kau kalau demam x ok gak better gi hospital.. cek darah.. takooott wooo...

MiSsyLiLy said...

dinding cantik : thnks yek.. nie dah nak sihat.. tinggal batuk jek.. :)

jezz : aku dah ok jezz.. ko cemaner? aku tggal batuk je berbaki nie.. :)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...