NUFFNANG

Wednesday, September 30, 2009

tag from amyliana

ni cik amyliana.. dier yg bg tag nie.. so sy pon wat la ape yg patut.. so, jeng jeng jeng....


ALL ABOUT ME!!!
age : 27.. still young mehh.... :)
birthday : 19th may 1982
eye color : Black..
talent : takde kot...
favortie thing to do : jln2
favortie movie : cartoonn
best friend : ermmm...
who do you hate? : traffic jammed
do you have a pet : yupss
if so whats its name : bubu n keke
favorite color : purple, blue, white n red
where were you born? : pontian



FINISH THE QUESTION
i love : reading
i can : singing tp sore takde...
i just : a very simple person
i want : perfect life



WHAT WERE YOU...
doing last : tgk facebook
the last song you heard : tak ingat lak
what are you wearing? : baju kurung
who were you talking to last : my opismate
when was the last time you cryed : erm, last nite.... sakit perut
what was the last movie you watched? : alien vs monster

im back!!!!!!!

hye sumer...

rindu banget same gue punye blog.... adei... pc sy rosak smpai sy tak dpt jengah blog n jenguk blog kengkwn juge... tp skang dah kembali ok, so sy akan amik mase utk jenguk blog kwn2 n tgglkan kumen2 yg bernas dan kdg2 merapu.. hehehe...

cemaner raye kalian.. wah.. mesti sronok yer.. pasni nak tgk pic yg berwarna warni dlm blog kamuuuu sume...

Thursday, September 17, 2009

:: SELAMAT HARI RAYA ::

ASSALAMUALAIKUM...
sempena hari raya yg bakal menjelang 2 ari lg... sy ingin memohon ampun dan maaf kepada semua teman2 blog,follower n readers, jika ade silap kate, terkasar bahasa dan menguris hati kalian, jutaan ampun maaf saya pinta.. sebagai manusia biase, sy tak lepas dr membuat kesilapan, samada sengaja atau pun tidak..
semoga kalian sumer berbahagia di aidifitri ini... utk pemandu2 tegar, berhati2 d jln raye.. ingat lah insan tersyg.. semoga kiter berjumpa lg pas raye nanti dlm keadaan yg sempurna.. :) salam lebaran dr saye...
SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

raye owh raye....

tetibe jek ari ni aku rase free.. free willy!!! hehe, keje aku dah setel.. lege...cumer ade terselit 1,2 kes yg still on pending.. lantak la, haku dah semangat nak cuti raye.. oyeahhh.. hehehe... erm, tetibe aku blur sbb br pas bukak maybank2u.. ade sesuatu yg menganggu pikiran.. uiks.. truly madly deeply sunggoh... tggu mase 2,3 ari lg.. kalo takde yg tuntut.. bole la sy beraye sakan.. muahaha.. kejiss...

lg 3 ari nak sambut raye, persiapan cemaner?? baju berape pasang thn nie?? bj sy sepasang jek.. huhu.. ntah nape, tak bersemangat nak cr bj cam dulu2.. kueh2 plak? dah buat ker?? rasenye sy cumer nak buat kueh conrflakes madu, tat nenas n kek cekelat yg sy dpt dr blog kak intan.. nampak sedap jek.. nyumm.. thnks kak sbb share recepi.. di dapo umah sy dah ade kepek ubi, kacang pedas, bluebery chesse tart, kepek otak2 n almond london yg ade almond sebijik.. erm, cukup la kan.. tp, ade ke org nak raye d umah sy nti?

kasut lak? ade la kasut yg sy beli ari tu.. sepasang jek... huhu.. nampak nye, raye sy kali ni sgt la alakadar nye.. sederhana dlm segala segi... yg penting, duit raye utk bdk2, anak buah, sedara mara sumer dah setel... bj2 utk ank2 sedara pon dah beli... alhamdulillah.. bdk2 lebiy gembira d musim raye ni kan...

ape yg sy nmpak, wabak h1n1 tak effect ape2 pon.. shopink complek penuh jek.. bole kire la berape ramai je yg pakai mask.. erm, ape pon berlaku raye ttp raye kan.. tp b4 raye, setelkan ibadah pose tu dulu.. moga sumer dpt puasa yg berkat.. amin...

kad raye dr nini dan tag dr amyliana

ni adelah kad raye yg br di sebarkan oleh cik nini d blog beliau.. sila terjah blog beliau utk dpt kad raye ini... thnks utk nini.. selamat hari raye.. berhati2 biler memandu...dan ini pulak adelah assingment tertunggak dr cik amyliana.. huhu.. sowi lah, lambat br dpt buat.. anda tau kan sy ni kebizian.. owhh kasian diriku ini... utk award haruslah ade tag.. meh kiter layan tag pulok yerkk..

1) suke memasak??
Nak kate suke tak jugak.. tak suke pon tak jugak.. sy mls sbb takde org nak mkn masakan sy.. ermm..

2) masakan istimewa anda utk yg tersayang ( 2 jenis )
utk tersyg?? haha.. nasi goreng ngn telor goreng.. wakaka.. mkn la ape yg ade...

3) makanan istimewa yg anda suka waktu raya?? kenapa??? ( 2 jenis )
Ketupat ngn kuah kacang.. ma feveret.. nyum2.. lambat lg ker raye?? iskk...

4) kuih raya kegemaran anda dan si dia???
Saya suke almond london, kepek ubi, tart, cornflakes madu.. yea, sume utk memudahkan perkembangan lemak.. si dia?? ntah la... tart kot.. :P

kad raye ohhh kad raye...

hari ini sy ade senang sket.. nak tepekkan kad raye yg d beri oleh mbers2 blog yg sgt sy hargai.. terima kasih utk sume.. sy tak dpt membls kad raye neh.. cumer bole bls ngn ucapan je la yerk.. meh kiter tgk sy dp kad raye dr sape...

[ kad kat atas nieh dr amyliana, dier dah blk ganu.. ape pun.. selamat hari raye n maaf zahir batin.. mekasih sbb bg kiter kad raye neh.. tq2 ]

[ neh plak dr cik alya, mekasih eh.. selamat ari raye tau.. maaf zahir batin, semuga bahagia d hari raye ini ]

[ ni lak dr si cantik manis jezz.. tq jezz... selamat hari raye.. berhati2 d jalan raya.. ampun maaf kalo ade salah bahasa n silap bicara ]
ni kad raye virtual yg aku dpt... sape2 yg ade bg kad raye tp aku tak sempat or tak pasan nak amik, sila bgtau aku ok.. biase la, namer pon manusia tak lepas dr kesilapan.. hwahwahwa... thnks to all.. muahhss...

Wednesday, September 16, 2009

::: bizi Nye :::

ya ampun... ari ni br aku ade mase nak jengah2 blog kalian2 sumer.. byk sekali entry yg ketinggalan.. maafkan sy kwn2.. atas desakan tugas, menyebabkan sy tak berkesempatan nak membaca, jauh lg memberi kumen d page2 anda.. maaf kan sy yerkk..

sy akan cuber sedaya upaya utk meninggalkan sepatah dua kater di page kalian2 sumer.. erm, kalian lamer ye bercuti2? sy cuti seminggu tp ari jumaat 25hb 9 nti sy akan masuk opis sehari.. erm, desakan tugas... ok lah.. nti sy akan upload entry mintak mahap sempena ari raye pulak yer.. hehe

Saturday, September 12, 2009

dia makin membesar...

ini adelah entry lapuk yg saye dah tulis tp tak di update... sy bz... tersgt la bznye... ni dier buah hati saye.... dier makin membesar.... c daniel najmi.. anak buah br...:)





ari tu.. mase baru lahir.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
now...


dier makin membesar... leher pon dah tak nmpak... love u baby.. muahh... kiss kat pp tembam dier....

Friday, September 11, 2009

entry petang

2, 3 ari ni sy terase sgt la bz nye.. ade jek keje kene buat.. customer ley la tahan ramainye.. maklum lah nak dkt raye.. so sumer kene setel secepat mungkin.. so, sy tak smpat nak update blog ngn story2 baru.. yea, nak bgtau yg sy dah tukar duit raye dan selamat di masukkan dlm paket2 ijau.. erm, sape nak duit raye sila la dtg ke umah.. itu pon selagi stok masih ader... huhu
skang sy nak blk lah.. rehat2 kat umah.. jap lg kwn2 nak dtg berbuke.. tp depa tapau jek.. sy tak semPat nak msk2.. hahahaha.. sila tapau ape yg kalian nak mkn okey...
to bloggers fren, sowi kalo tak sempat/lambat bc n komen entry kalian.. tp sy pasti akan bc n menyibuk d page anda.. salam ramadan..

yeah yeah dpt kad raye...

cantik kan kad raye kat atas tuh... ni cik alya yg bg.. mesti ramai yg dah tayang kat blog masing2... sy je lambat.. erm, sesape kwn2 nak bg lg.. sila lah bg.. nti sy bls ngn ucapan yerk.. terima kasihh.. :)

Wednesday, September 9, 2009

Ari Ini dLm Sejarah

hari ini dlm sejarah.... sy tak kuarkan sesen pon duit sy utk membeli juadah berbuke.. hahaha.. sesi berjimat sudah bermule... ape yg akan sy hadap ari nie?? ade kah sy akan memasak.. or buke kat mesjid?? sumer salah... jawapan nye... sila la lihat d bawah..... jeng..jeng..jeng....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tarrraaaaaaaa.......

bubur lambuk free... mekasih abg titan... yeash.. ari ni sy bukak pose mkn bubur sajer.. nak beli pon dah bosan.. tak tau nk mkn ape.. nak msk lak, sure tak sempat**huhu, alasannnnn seribu juta** so, sy akan menikmati bubur lambuk free.. huh~ jgn jeles.. **motif nak jeles??? poyoo** :P

cerita 090909 -

hye all....
ape kabar ari ni?? puase ok ker?? buke semalam kenyang tak?? semalam msk ker beli?? abis mkn ker?? or sedekah kat mr tong sam pah??? ermm... bln2 pose camni, mmg mr tong sam pah akan selalu kenyang.. ade je rezeki utk dier.. kiter?? membazir!!

act, ade 1 citer yg aku nak share ngn kalian... dr pagi aku dpt tau citer ni.. rase menendang2 idea dr pale hotak nak soh kuarkan cepat.. tp la ni br la aku senang...

td aku call kakak aku, nak tau perkembangan nisa yg tgh exam tu.. tetibe c kakak ni bukak la citer psl kwn nisa nie.. sediy sgt aku dgr.. nisa kater, dier ader kwn..kwn dier miskin sgt.. mase exam tu dier pakai pensel yg sgt pendek.. cam jari kelingking camtu.. pastu getah pemadam dier kecik n pembaris ihsan dr cikgu.. c mak nisa soh nisa bg pensel dier kat bdk tu, mula2 nisa takmo sbb syg.. gift dr maksu die(aku la tu).. tp biler mak dier pujuk.. dier kater dier akan bg.. aku harap dier kotakan ckp dier, kalo tak cukup.. aku sendiri bole belikan lg..

yerp, bdk tu mmg dr keluarga miskin (sgt susah kate kakak aku) dorang kater, bdk tu kurus... paling sediy la aku dgr, mase gi sekolah.. dier bwk bekal(korang paham x? bekalan la)... nasi ngn sayur.. pastu bekas makanan die tu jatuh kat pasir, bertabur la nasi kat pasir.. c bdk tu pungut nasi tu.. bile c nisa larang dier pungut(sbb dah kotor kan) dier kater, 'syg makanan.. tak baik buang makanan'.. sediy giler aku dgr.. rase cam nak nangis jek...

ermm, aku pon dtg dr keluarga yg susah.. tp sesusah aku, aku masih cukup mkn.. masih mampu beli pensel.. masih mampu dpt duit belanje nak mkn kat sekolah... tp biler dgr ade lg manusia yg susah camni, d zaman ini... cam citer drama plak..

kwn2, mungkin kdg2 kiter terpikir, nape la aku ssh.. duit tak cukup... mkn ari ni tak best.. tak cukup duit nak beli kasut baru..bj raye sepasang tak cukup.. tp tau ke kiter, yg ade lg manusia yg bkn sajer tak cukup, tp takde langsung, raye ke tak,samer jek.. so,pk2 kan la ape sbb sy share kisah benar ini bersame kalian... erm, bersyukurlah....

Tuesday, September 8, 2009

gOOd LuCk

hallu...

jap lgi berbuke... juadah ape yg bakal d hadap ari nie.. sy mule berpuase semula hari alhamdulillah.. sgt gembira.. walau ade kes2 yg sy masih tak paham berlegar dlm pale otak sy, sy ketepikan kerana sy gembira, sy berpuase ari ini... syukur...


sebenarnye entry ini d tujukan buat c buah hati sy... sape?? ahaksss... kepoh taw~... utk anak sedara sy lahh...name dier nur anissa bt mohd shafie... ari ni dier mula exam UPSR dier tuh.. so, moga2 dier ley menjawab sume soklan ngn baik sambil mengunakan stationary br yg sy hadiahkan.. kahkahkah.. promosi baekk punye... sy janji kalo dier dpt 5A, sy akan bg dier hadiah special.. nak tau dier mintak ape... mp4 tau!! kalo dier berjaya rabaklah poket sy.. hehe...


ape pon, wish my darling all d best... moga dpt result best jugak n moga berjaya merabakkan poket sayer.. muahahhaa...

award n tag dr SLAP ME PLZ ngn AMYLIANA lagi!!

hohoho... again n again.. sy dpt tag dan award lg.. makin ari makin glamer n hampir setiap hari sy menglamerkan slap me plz dan amyliana.. fuh, sila add mereka utk dptkan award2 dan tag2 yg best2.. hehehe.... chumelkan award neh... tag ade gak, sila lihat d bwh..


5 fakta menarik tentang pemberi blog - amyliana
1) awek
2) rajin bg tag
3) rajin bg award
4) rajin bg kumen
5) raye nti dier balik trg.. hehe (agak je sbb dier org ganu)

5 fakta menarik tentang pemberi blog - slap me plz
1) awek jugak
2) br kenal.. tp rajin bg kumen
3) kacukan melayu,thai ngn jawa <-- dier ckp kat tag dier
4) student kpd UMP <--dier ckp gak
5) cam ceria jek org nye


10 fakta tentang diri sendiri
1) clumsy
2) suke jatuhkan kunci umah
3) tak suke carik gado
4) suke lepak kat mapelei
5) keje ngn agen insuran
6) simple
7) careless
8) pelupa
9) mudah nangis
10) sy-lain dr anda sume.. wakaka

10 orang yang dipilih untuk diberikan award
-nini-jezz-miji-fhad-alvin-amyliana-slap me plz-bb syasya-missdiya84-puteri-miz fieza-Quni-ucu manja-death_luver-liny honey-ryn-spidey-zura-nur fatini-sume follower yg tak ingat namer-sume readers

huhu... sila2 la collect award kalian....

award ngn tag dr ✖sLap mE pLz!™ ngn amyliana

hoiyeahh.. dpt award lg.. ngn tag jugek okey... hehe.. dr amy liana ngn slap me plz ngn amy liana.. tq2... dorang ni rajin bg award.. sonok tau.. hehe.. tp bersyarat lah.. syaratnye.... jeng..jeng..jeng...

kater mereka.. sy kene masukkan teka teki ,teka tekok utk sumer.. so, kene jawab baru ley amik.. kalo tak terbatal la award ini.. hehehe.. sy tak reti nak jawab teka teki n tak reti nak bg gak.. tp sbb dah syarat- silalah jawab teka teki yg paling sexy sekali- hehe


~> sebijik kereta tapi orang tak panggil kereta apakah itu..???


(teka teki ni sy cilok dr mber ari tu... sbb tak tau nak bg teka teki yg super hebat, sure sumer tau jawapan kan.. haaaa, sila amik award d atas tu okey.. :)



P/S: sila lanjutkan award ini kpd sesape yg anda rasa seksi tp wajib ada 1 teka-teki utk dijwb. make sure bukan teka-teki yg sama, klu tak award anda akan terbatal. sbrang surat-mnyurat tidak akn dilayan~



sy nak lanjutkan award yg sexy ni pade sumer pemunya blog yg sexy d bln ramadan ini -
-nini
-jezz
-miji
-fhad
-alvin
-amyliana
-slap me plz
-bb syasya
-missdiya84
-miz fieza
-Quni
-ucu manja
-death_luver
-liny honey
-ryn
-spidey
-zura
-nur fatini
-sume follower yg tak ingat namer
-sume readers

sila2 la amik award yg comey ni erk..

Friday, September 4, 2009

kesejukan

holaaa.... now aku kat cc.. ngn mber2.. dah lamer tak melepak kat cc.. tetibe rindu lak bau cc yg ade semacam lain tuh.. hehehe.. lamer gak tak update blog secara natural cam nie.. selalu update ngn citer2 lamer n tag2 dr mber blog yg best ittue.. ni pun tak abis lagi assigment tag nak buat tu.. aku tgh kesejukkan skng.. aircond atas pale.. rambut berterbang-terbangan.. hehe.. sok aku blk kg.. buke ngn mak.. tp tak best kan biler kiter berbuke padahal kiter tak puase... hakhakhak.. tolong lah paham keadaan sy yg yg d cutikan berpose ini.. utk jangkamasa beberape hari sajer okey... kaum abg2, jgn jeles!!! k lah.. nak nengok kebun kat fb jap.. bye2..

tag dr miji dan amyliana

kene tag lg dr miji ngn amyliana.. dorang mmg rajin nak tagged n bg award kat akak kan.. hehe.. ape pun... akak rase femes okeh.. ermm... ni aku jwb tag secara berasingan yekk...
[ mr miji ]



tag yg dijawab...

1. nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ni..
-miji seorg lelaki
-miji suke lanun
-miji rajin komen kat blog saye
- miji byk citer seram
- miji antara blogger lelaki yg aktif..
- rase nye smpai skng tak penah tgk muke c miji ni


[ amyliana]

tag yg dijawab...

1. nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ni
-awek ni cam lemah lembut je org nye
- blog dier meriah..
-rajin bagi kumen
-follow dier sbb jezz yg kenalkan..
-awek terengganu
-happy go lucky


2. setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta @ hobi diri sendiri
- kuat merajuk
-suke cekelat
-sgt merendah diri
-suke berangan
-suke berkwn
-suke menulis
-sukar d jangka
-tak ttp pendirian
-suke gi jenjln



3. Pilih 10 rakan orang penerima award & discripe tentang mereka...

-jezz - awek cun yg maha peramah
-nini - awek yg cam giler2 je
-miji - pak lanun yg rajin bg kumen
- amyliana - rajin gak bg kumen kat blog saye
-fhad - adik yg jugak rajin bg kumen
-alvin - suke bc blog dier.. lucu
-zura - kwn dok sebelah kt dlm cc
- spidey - geng otai yg selalu nmpak sesuatu
- puteri - minah yg dok klang suke berjln tuh
-missdiya - mak buyung yg ade periut yg chumel

hehehe.. walaupon ade yg dah kene tag, aku sesaje jek letak nmer korang.. so, yg penah dpt tu, takyah la buat...

Thursday, September 3, 2009

buke pose kat JERAM- sila cuci mata..

30 august 2009 - aku gi bukak pose kat jeram (area kuala selangor)*entry lambat hapdate sbb bz ngn tag* hehehe... so, spt biase, mood nak bercerita takdek.. so sila lah layan pic ni.. jamu la mate anda ngn hidangan kami.. haha.. selamat menjamu mata...


[sblm mkn, amik pic dulu.. ni pic dr tmpat mkn kami.. layan matahari erbenam sat... lawa tak??]


[ sila lihat.. bawal sweet sour ]

[ tomyam kurang pedas ]

[ ketam masak pedas.. arghhh... kurang kah pahala pose kalian]

[ kerang bakar, tapi kurang masak.. ramai sgt customer]

[ air 3 kaler... menghairahkan sungguh!! ]

[ ni ikan biase jek.. korang pon ley wat kan.. pehal depa order ikan kecik erk.. hehe]

[ ni ikan pari bakar.. byk nye ikan dorang order nie]

[ muke puas pas mkn.. kenyang erk?? bayar la... ape lg.. hahaha]
fuh.. kenyang giler.... byk lagi makanan yg aku tak amik pic,, makanan smpai mase tgh berbuke.. takde mase ok.. baik aku teruskan mkn.. ade lg udang sambal ngn sotong goreng tepung ngn kailan ikan masin(kot) sedap nyee..... jumlah kami mkn mlm tu cumer rm260.00.. means sorang kene byr rm26 sajer.. murah beb.. mkn mcm2... alhamdulillah...
pas mkn, ktorg gi lepak2 kat antai remis plak.. suprise birthday utk ima.. happy besday ima...
[chocolate mud - secret recepi.. shedap nye]
[muke org nak nanges sbb kene suprise besday]

tu la kami mase mkn sblm merdekan.. tp b4 12midnite dah kat umah.. mlm tu merdeka kat umah ade lah gamaknye... act, mlm tu ade lg sorang yg kene suprise.. tp tak pyh la citer.. tak best pon.. hahaha...

award n tag dr fhad

1. Apekah pengangkutan yang anda gemari untuk bercuti?
-Bas ngn kereta


2. Dalam seminggu, berapa kali anda kerap lupa tentang sesuatu?
-terlalu kerap.. sy pelupe lahh


3. Harijadi siapa kah yang anda mampu ingat?
-mak, family saya, kwn2 rapat, opismate saye..


4. Boleh berikan sebab?
- sbb dorang sume rapat ngn saye


5. Jika diberi peluang mengundurkan masa, adakah anda akan cuba memperbetulkan keadaan?--yea.. sgt2 akan...


6. Kenapa? (bagi jawapan dan soklan di atas)
- sy nak sume jd lebiy baik


7. Secara kiraan kasar, berapa umur kah usia blog anda?
-blm setahun pon.. start bln 3 or 4 thn ni.. see, tak confirm.. pelupe tol


8. Siapakah rakan blog yang anda mahu mereka buat tag ni?
- sy rase sumer pon dah d tag, tp kalo ade sape2 yg blm dpt awrd ni.. jemputlah amik dan buat tag sekali.. :)

Wednesday, September 2, 2009

tag from miji ngn amyliana

** kena letak award ni kat blog korang **
- ok.. dah letak dah -


** bagi award pada 10 blogger yg rapat ngan korang atau sesape jelah yg korang nak bagi **
- ok... jap lagi sy bg ok.. -


** memberitahu penerima award ni dengan memberi komen di blog mereka **
- sila amik n bg komen blk.. kalo tak nak amik pon ok jek.. -


** 10 orang yg ditag adalah **
- jezz
-nini
- alvin
-fhad
- spidey
-zura
-puteri
-missdiya
-readers
-followers
**to sumer kwn2, thnks sbb rajin bg tag n award.. walaupun amik mase nak buat, tp sekurang2 nye sy tau yg kalian sentiasa ingat n masukkan sy dlm list top ten kalin.. hahaha.. tq2**

Tuesday, September 1, 2009

jom! masak bubur lambuk...

cuti merdeka ari tu, aku gi klang.. sajer2 jmpe family ngn kwn2 kat saner.. ari ahad, aku ber kesempatan join puteri umno bahagian klang masak bubur lambuk.. sonok wooo..





xtvt ni,dorang wat tiap2 tahun.. cumer tempat la berubah2.. thn ni dorang wat kat pendamar.. mula seawal 9 pg smpai 3 ptg.. alhamdulillah, cuaca mendung.. so, tak rase letih sgt la kan..


b4 ni ade gak aku join xtvt dorang ni, tu yg dah kenal2 gak.. tgk tu, aku dpt shirt merah... tshirt tu cam kain jersey.. cantik tak??


[ rewang2 jom.. ]
[ rileks la kak lin... jgn gado2 d bln pose.. ]

[ ahaks, ni bkn pertandingan tayang punggung eh.. ni tgh khusyuk tgk or masak2 ]


[ kayuh bang.. kalo tak sdp, sy cr abg ]

[ dayung kak, jgn tak dayung.. p/s- bubur lambuk tu ader daging ngn udang besau2 beb!! ]

[ni antara pu3 umno ngn makcik2 kawasan pendamar yg join jom!! masak bubur lambuk]
to pu3 umno bahagian klang, korang mmg best!!! lain kali kalo ade xtvt lg, ajaklah sy yerk.. nti dpt tshirt lg.. ape pun xtvt camni mmg bgus.. selain dpt merapatkan tali silaturrahim, dpt gak mkn bubur lambuk free.. hehehe.. :)
p/s : sy tak beraper sht.. so,c iter tak panjang.. tgk pic sajer okey.. utk kwn2 yg bg tag.. nti sy buatt ag n amik award kalian.. tq..

tag dr amy liana...

chumel btol award dr amyliana nie.. maceh eh... ni sy wat tag jugak...



1.Siapakah kawan yang pertama sekali ketika anda buat blog ini?- tak pham soklan.. :)

2.Siapakah orang yang pertama sekali yang memberi anda award - sape yerk, pu3 kot.. sbb bg follower dier

3.Siapakah orang yang terakhir yang membuat anda nangis - dear


4.Apabila kamu berbuka puasa apa yang anda makan dahulu - minum air ngn kurma


5.Bila anda sedang berangan...siapa yang selalu ganggu anda - hp.. sibuk je dier bunyi2 plak


6.Lagu yang terakhir yang anda dengar - lagu raye la... 1 ari d hari raya


7.Blog siapa yang terakhir anda melawat - amy liana.. trus buat tag dr dier


8.Cerita yang terakhir anda tengok - mlm td citer ali baba ngn 40 penyamun.. :)


9.Novel yang paling anda gemari - tulisan ramlee awang murshid


10.Anda hendak memberi awrd n tag ini kepade - miji -jezz -alvin -fhad -puteri -all d readers..

sila buat tag ini ye kwn2...

tag dr miji pulakk

wah... bz nye sy ari ni... asik wat ag sajer... ni dari miji plak.. tag dan award sekali.. tq miji yeah...
1. Sapa Nama Kitak?
fauziah abd karim
2. Tadik Kitak Sungkey Mam Pa?
nasik+rendang ayam.. nyumm
3. Baju Raya Taun Towk Wana Pa?
hijau lumut ngn tak tau lai.. blm beli..
nak tag sume follower sy.. so, kalo anda follower sy, tolong buat eh... :)