Tuesday, September 8, 2009

award ngn tag dr ✖sLap mE pLz!™ ngn amyliana

hoiyeahh.. dpt award lg.. ngn tag jugek okey... hehe.. dr amy liana ngn slap me plz ngn amy liana.. tq2... dorang ni rajin bg award.. sonok tau.. hehe.. tp bersyarat lah.. syaratnye.... jeng..jeng..jeng...

kater mereka.. sy kene masukkan teka teki ,teka tekok utk sumer.. so, kene jawab baru ley amik.. kalo tak terbatal la award ini.. hehehe.. sy tak reti nak jawab teka teki n tak reti nak bg gak.. tp sbb dah syarat- silalah jawab teka teki yg paling sexy sekali- hehe


~> sebijik kereta tapi orang tak panggil kereta apakah itu..???


(teka teki ni sy cilok dr mber ari tu... sbb tak tau nak bg teka teki yg super hebat, sure sumer tau jawapan kan.. haaaa, sila amik award d atas tu okey.. :)



P/S: sila lanjutkan award ini kpd sesape yg anda rasa seksi tp wajib ada 1 teka-teki utk dijwb. make sure bukan teka-teki yg sama, klu tak award anda akan terbatal. sbrang surat-mnyurat tidak akn dilayan~



sy nak lanjutkan award yg sexy ni pade sumer pemunya blog yg sexy d bln ramadan ini -
-nini
-jezz
-miji
-fhad
-alvin
-amyliana
-slap me plz
-bb syasya
-missdiya84
-miz fieza
-Quni
-ucu manja
-death_luver
-liny honey
-ryn
-spidey
-zura
-nur fatini
-sume follower yg tak ingat namer
-sume readers

sila2 la amik award yg comey ni erk..

7 comments:

liny honey said...

sebijik kereta tapi orang tak panggil kereta apakah itu..???

jwpannya teksi kn?kn?hehehe :D

fhad said...

erm susah nieh.. heheh... teksi jugak kot.. heheh...

Quni said...

teksi la...
adik kita penah bagi teka-teki nie kat kita...
btul tak???

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ade lak te bg te dpt balek. .
ceh. .
nway anda mmg sexy laa. . hee

~amy liana8886~ said...

ada ke bg balik..thanks sudi ambik..jawapan nyer???hmm xtau..hikhik..teksi kut..

MiSsyLiLy said...

hehe... br pasan lah.. name amyliana 2 kali sebut.. ok la kan.. glamer.. *versi cover line** hehe

liny honey- yea btl.. jawapannye teksi... pandai nye 10 markah... hehe

fhad - manede ssh.. haa, tu dpt jawapan tiru liny honey erk.. ngelat2...

Quni - btl!!! teksi.. kem salam adik awk.. hahaha

slap me plz - ekeke, wat u give u get back.. muahaha... sexy kan?? yeahh.. fewiit...**gilors haku**

amyliana - teksi la jawapannye.. haaa, tiru gak eh, cam fhad.. hehehe... sajer jek nak glamer kan korang... tu yg bg lg sekali.. hehe....

fhad said...

hahahah... terpakse tiru lahh.. saye dungu bab2 teka-teki ni..

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...