Friday, September 11, 2009

entry petang

2, 3 ari ni sy terase sgt la bz nye.. ade jek keje kene buat.. customer ley la tahan ramainye.. maklum lah nak dkt raye.. so sumer kene setel secepat mungkin.. so, sy tak smpat nak update blog ngn story2 baru.. yea, nak bgtau yg sy dah tukar duit raye dan selamat di masukkan dlm paket2 ijau.. erm, sape nak duit raye sila la dtg ke umah.. itu pon selagi stok masih ader... huhu
skang sy nak blk lah.. rehat2 kat umah.. jap lg kwn2 nak dtg berbuke.. tp depa tapau jek.. sy tak semPat nak msk2.. hahahaha.. sila tapau ape yg kalian nak mkn okey...
to bloggers fren, sowi kalo tak sempat/lambat bc n komen entry kalian.. tp sy pasti akan bc n menyibuk d page anda.. salam ramadan..

5 comments:

alvin si miskin bercherita.. said...

saya nak duwet raya....bole anta melalui wang pos atau terus bank in kat sy...huhuhuhuhuhu

MiSsyLiLy said...

syarat nak duwet raya-sila dtg ke umah.. selagi stok maseh ade.. no money order n bank in.. harap maklumss.. heheheh

fhad said...

sis bak cni alamat umah.. camne nak dtg xde alamat? haha.. dapat lamat seminggu b4 raya fhad sampai.. hahaha

hartinihawa said...

kiter nak dtg raya jugakkk (ada duit atau takde duit pun takpe-memang tau tak layak ekekkeke) awak kat kg sampai bila ek?

MiSsyLiLy said...

fhad- eceh, smggu b4 raye erk.. sis kat johor jek.. jap je ley smpai..tapi kalo naik moto scooter vs125 hani tu mesti 4 ari br smpai.. hehe

kak tini - akak, org ade kat kg smpai ari selasa.. dtg la raye pertama.. meh la.. ade ketupat lg mase tuh... kalo nak dtg tipon dulu...

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...