Wednesday, September 2, 2009

tag from miji ngn amyliana

** kena letak award ni kat blog korang **
- ok.. dah letak dah -


** bagi award pada 10 blogger yg rapat ngan korang atau sesape jelah yg korang nak bagi **
- ok... jap lagi sy bg ok.. -


** memberitahu penerima award ni dengan memberi komen di blog mereka **
- sila amik n bg komen blk.. kalo tak nak amik pon ok jek.. -


** 10 orang yg ditag adalah **
- jezz
-nini
- alvin
-fhad
- spidey
-zura
-puteri
-missdiya
-readers
-followers
**to sumer kwn2, thnks sbb rajin bg tag n award.. walaupun amik mase nak buat, tp sekurang2 nye sy tau yg kalian sentiasa ingat n masukkan sy dlm list top ten kalin.. hahaha.. tq2**

5 comments:

missdiya84 said...

alamak..sis dah buat la..kire halal leh tak hehe..

Nini said...

yaa!! ade lagikk.. baek2!!
tag ini akan dilakukan..

macheh!!

miji said...

amy pun bg kat ko jugak hehehe

jai@jezz said...

ehem..~ ehem..~ miji and nini.. i pon dapat gak... :P

MiSsyLiLy said...

missdiya : dah dpt??? tidakkkk... harus buat lg.. muahaha.. aku kejam...

nini : baguss.. sy suke semangat itu... nti buat okey...

miji : haha, kene buat dr amy jugak kan miji??

jezz : hahaha... sumer dpt ye jezz.. sila jgn gado.. :)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...