NUFFNANG

Wednesday, October 21, 2009

argghhh, mau migraine!!!

holaaa, windu nak update blog ni.. smlm bz tukar layout.. cari mcm2 kaler, tp lastly pilih gak background black.. love black kaler... hehehe.. pastu tulisan kalepul... meriah gak kan walaupon itam basic nyer..

semalam gak bz survey pasal nuffnang tu.. hehhe.. aku ni rabun IT.. bkn reti sgt..biler org sebut blogger, ingtlah blog aku neh.. x terpikir plak ader mende lain yg menarik.. haha.. menarik ker?? ape pun, tq utk jezz, coz membantu.. tp tak setel lagi la jezz.. br dier reply email, so nak wat ape pastu...

ape yg nak aku story sebenarnye pasal my baby car.. dier dah mengalami sakit teruk dan dah di masukkan ke wad kecemasan utk operation 2 ari lepas... d jangka ley kuar ari jumaat neh... skang aku g keje naik bas.. hehehe.. sian kan.. jln kaki gi amik bas.. sonok gak.. :)

tp yg bole wat aku migraine skang ni adelah kos yg amat2 la luar dugaan.. biase lah, kalo dah angkat engine.. sendiri mau ingat lah... sakit la poket aku.. demam!! br sat c abg bengkel bgtau harga yg sebetulnye... adui... maner nak cr duit?? kat maner ade harta karun yg blm di teroka?? haha.. poyoss... sakit la pale aku neh...

9 comments:

jai@jezz said...

ok ok dah leh komen.... ok daftar ngan nuffnang yerk... ermmm... pastu cuba sign in.. pastu isi apa2 yg patut... :)

jai@jezz said...

ala terpublish lak... =P nak komen lagi ckit... hohohoho... mesti pening kepala cik lily nk memikirkan keta kan.. yorr la dh la mahal.. nk cekau duit kat mana...

MiSsyLiLy said...

pening la pening pale nie jezz.. aduyai... hehe.. jezz, nak tnye lg... nuffnang tu nak paste kat maner lak.. aduh.. hehehe

scha said...

Hai la Cik Lily... Angkat 1 yg baru laa.. Abis cite.. Ekekeke... YANG BESAR PUNYAA!! (sebut ala2 iklan Maggi)

miji said...

hehehe ape lagi sarung enjin turbolah hehehehe....

Nini said...

sis..sebot pasal kete, rs ngeri plak bl cite pasal kesakitan bile kete tu sakit..

org baru jek nak beli sebijik nehh..

maklom jek laa..dulu penah ad kete, sebulan je, ilang. so, tak sempat nak bedondang syg ngan pe'el kete. haizz..~!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

akak...keta suzuki swift ada sale skunk...

Quni said...

wah...
berwajah baru skarang ekk...
hehehehe

MiSsyLiLy said...

jezz - dah daftar jezz, ari tu dah dpt dah code tp tak sempat nak copy paste, ley dpt blk ker code nye erk..

scha - kalo la angkat yg bESAR PUNYA tu semudah cr ikan BESAR PUNYA kat pasar, owhh, indahnye.. hehe

miji - turbo?? haha.. kang merempit la aku nti

nini - biase la nini, kete tu bam org gak, lamer2 pakai smpai mase dier sakit, kene la cr ubatnye.. cam org jugak.. adat la kan.. camner kete ley ilang?? iskk.. syg nye..

alvin - suzuki swift?? owhh.. idamanku.. hehe

Quni - wajah baru?? hekhek.. ni yg bikin pening..