Thursday, October 22, 2009

Halluuuuu.....

ni hau ma?? sihat ka sumer??? selamat petang...

2, 3 ari ni agak bz.. bz ngn layout blog yg tetibe giler.. pastu bz ngn kwn2 yg nak gi holiday.. mcm2 hal sumer nye.. nak booking apartment pon susah sgt... huhu... so, saper2 ader ctc apartment kat cameron highland yg murah2.. bole pass kat sy?? lambat lg nak gi pon, bln 12.. tp time tu musim cuti, so mesti ramai yg dah mule survey mensurvey...so pls, kalo ade ctc num, bg kat sy yerkk....

tak sempat2 lg nak hapdate pic2 kat sg congkak n kenduri kawin c khalid jamlus pemain bola tuh... bz lah... nti2 ader mase kite update erk.. prg ni nak gi melawat kete kat workshop.. tgk keadaan n nak setel separuh payment.. esok kalo dah bole kuar, baru setel abishh.. erm, sian poket ku.. hukhuk...

9 comments:

jai@jezz said...

alahai.... i pon selalu pegi sg congkak... tp naper kita x pernah jumpa yerk... eh u ader ikatan sedara ke ngan khalid jamlus tu... jgn lupa tempek pic yerk...:)

~amy liana8886~ said...

khalid jamlus?????????? dulu minat dia sb hensem sgt..hihi

MiSsyLiLy said...

jezz - br gi sekali je jezz, sg congkak tuh.. tu pon sbb mber yg ajak.. sejuk giler air nye.. hehe... bkn sedara la jezz, i gi kat umah belah pengantin pempoan.. kenal ngn akak ipar pengantin pompuan tuh.. huhu


amyliana - hamboi.. ensem erk.. hehe.. nti sis update blog, tgk lah dier maseh ensem atau tak.. haha

Nini said...

sis..sime darby ade bungalow kat situh..but for staff jek laa..

kalau sis dok sebla umah nini, bleh under table jek.. hehe..

MiSsyLiLy said...

nini - ye ke.. bestnye.. isk2, ni yg rase nak pindah dok sebelah umah nini nie.. hehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

brapa kos repair??boleh dapat sebijik nokia E73 tak??

MiSsyLiLy said...

alvin - kos tu 4angka n 2kali ganda dr di jangka.. haha..

Azmiezas said...

OOO..mau pigi cuti2 malaysia..ka??..apasal lambat booking??..bln 12 ramai..ooo..
Nasib la kalu boleh dapat bilik...

MiSsyLiLy said...

AZMIEZAS - sy sudah dpt apartment kat cameron tuh.. legeee... heheh

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...