Friday, October 2, 2009

hari ini..esok... plan???

hellloooo.. salam syawall.. ecewaaahhhh... masih musim raye n masih mood raye... masih kebanjiran open house n open kedai... aku?? takde open2 house la.. sape nak dtg beraye, silalah dtg.. umah sentiasa terbuke...

lamer tak update citer2 terbaru n citer2 raye... raye thn ni aku ley lak tak amik pic raye.. pelik btl.. padahal aku la hantu kamera.. pandang ade yg ley snap, aku la kat depan.. tp thn nie?? isk.. wat telah happen to me?? ermm... don know.. sume kengkwn bloger dah update pic raye memasing.. aku?? takde brg sekeping pon.. kalo ade, cumer pic aku gi saloon.. wat rambut baru.. hahaha....

mlm ni aku ade jemputan open house.. maybe gi ngn member2 la.. dkt jek... kalo rajin nak snap pic, nti aku upload eh.. ley la nmpak cam raye2 sket.. sian kat aku kan...

seronok kan berayer.. tapi yg tak seronok, bdn makin tembam.. ye lah, asik mkn sedap jek.. ermm.. xpe2.. jgn putus asa... aku mesti ley turunkan berat bdn lg... kene diet semula...bln 12 mesti kene kurus sket.. ehhehe.. chaiyokkkkk

8 comments:

~amy liana8886~ said...

nati jgn lupa upload gmabar tu ye..nk tgk..

scha said...

Alahai Cik Lily sadis tul bace... Kalu tak de pe gambo nak amik, snap je la ketupat ke rendang ke.. Huhuhuhu...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

u raya dalam lokap kot..tu sbb takda gambar..hahahahahahah..mulut neraka si alvin...

hartinihawa said...

hihiiihihi... aku tak nak komen pasal gambooo.. yang aku musykil nih... ngape kene kurus badan start lan 12... ngapa tak start 11 emmm ye tak ye... hihihihihi... suka cik lily lah kan... nyibuk jek cik tini nih....

MiSsyLiLy said...

amy - dah upload amy.. comey tak?? hehe

scha - hehe.. bukan tak nak snap tp mls nak snap... hehehe.. sadis kan?? huhuhu

alvin - haaaa, alvin jahat!!! manede raye kat lokap.. tu bkn mulut neraka, tu mulut puaka... hahahaha.. jgn mare.. hehe

k.tini - akaaakkk, bkn start bln 12 tp bln 12 nak slim dah so kene la start skang.. mkn tak byk tau skang nie.. hehehe

fhad said...

hahah... pict raye x penting.. janji mood raye ade lagi... baru kite enjoy... hahaha

MiSsyLiLy said...

fhad -yeah btl tu fhad.. sokong!!!

jai@jezz said...

laaaa....~ takkan x der kot... ishk baru nk nengok kemeriahan raya u.. ala.. insyallah next year ada lg kan.. :)

short vacation~ untuk akim. Pengkalan Balak Melak

Assalamualaikum.. Tajuk acam lomantik gitu.. untuk akim.. semua untuk akim katenyaa.. sebenarnya, dah sebulan papa keje jauh.. balik 2 m...