Saturday, October 24, 2009

i miss ....... so much... :(

aku rindukan die.. rindu sgt2... rase sunyi, sepi, bosan idupku tanpe dier di sisi.. dier la madu, dier la racun.. dier wat aku happy, dier wat aku marah... aku rindu dier... uwaaa..... bosannye idup kalo dier takde.... selama 5 thn aku bersame dier, susah senang aku dgn dier...


aku mmg rindu dier... aku rindu baby green aku... aku rindu kete aku... uwaaa... seyes punye rindu... tak penah aku pisah ngn dier lamer2.. paling lamer pun 3 ari.. ni dah masuk 6 ari tau.. aku blk keje trus dok umah, takley kuar2.. tensen woo!!.. smlm kater nye dah ley kuar dr wad, tp biler tipon incik doctor kereta, dier kater, blm lg.. pas maghrib... tggu dier call...tp smpai kesudah takde call..


aku akan pastikan keteku ley kuar ari nie.. nak blk kg beb ptg nie.. hope dah takde sakit ape2 lg hinggap pada kete ku ittue.. erm, rindunye kat dier.. walau dier comot, walau dier tue, walau dier tak segagah maner.. tp saye sayaangggg dier... itu lah dier, kereta saya.... :)

8 comments:

jai@jezz said...

laa.... kete babe green x sihat lg ke... patutla rindu semacam.. haihhh...~

N-Kh@ir@Ni said...

ehehhee..ingatkan sapa la td..alalala sabar ya..nnt bl keta dah baik bleh la leps windu :)

Nini said...

5 taun dah..??

wah!!

nini pny kete, sempat sebulan jek hr tuh..

haha!!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tukar jer kepada baby swift......

MiSsyLiLy said...

JEZZ : a ah jezz.. smapi la ni pon tak siap lg.. rase nak ngamok jek..

MiSsyLiLy said...

n-khairani - tu la psl tp tak siap2lg.. :(

MiSsyLiLy said...

nini - sebulan blm sempat kasih syg bercambah.. haha

MiSsyLiLy said...

alvin - bak duit sket nak beli baby swift.. hahaha

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...