NUFFNANG

Monday, October 12, 2009

mari bersuka-suka

hollaa.... erm, sabtu lps, aku n frens gi karaoke kat diva.. c boboy yg belanje sbb celebrate bday dier.. bday dier bln 8 ari tu tp mase tu bln pose.. br ni la ade mase nak clbrte.. by d way, thnks eh boboy.. kami sume mmg la meroyan nak bersantai2 kat diva nie.. hehe...

ktorg booking room pukul 11 mlm.. lewat kan.. tu pon d sbb kan aku ade jemputan open house... tp at last tak dpt gi gak atas sbb2 yg tak dpt d elakkan.. sorry tuan umah!! aku neh siap simpan perut tau nak gi umah u olls.. hasilnye, aku kelaparan biler smpai diva tuh,, hehehehe...

janji melayu, kul 11.. tp ktorg smpai pun 11.30.. masuk la kami utk bersuka ria smpai kul 2.30.. ni ade lah pic sket2 utk tatapan kalian...



[ hehe, yg kat atas ni penyanyi jemputan, name nye aina.. best gak suara minah.. ]

[ kununnye tgh duet la tuh.. lagu ape pun aku tak tau... ]


kul 2.30, dah kene kuar.. eleh, berkire tol.. nyampah!! ktorg trus la gi mapelei nak isi perut.. aku ni naik sakit uluhati sbb tak mkn.. kesiannn... :) sampai2 kat mapelei tu, ade customer aku yg tak la kenal sgt pon.. kenal muker jek.. senyum2 kat aku sambil tnye, 'dah mlm2 kuar'... aku sengih smbil jawab 'biaselah bang, mlm minggu'.. prihatin tol brother tu kan.. dier plak watpe tgh2 mlm bersamer segerombolan anak2 n bini serta sedara mara.. hehehe..

ape pun.. thnks too tuan punye majlis.. sonok dpt bersantai2 ngn kalian.. biler nak belanjer lagi?? hehehe.. sonokkk...

4 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

waaa....enjoya kowang berkaroqq...

jai@jezz said...

pegi x ajak... nasib sore aku x sodap.. hak hak hak..

fhad said...

lahhhhhh glerrr karaoke rupenye sis ni.. nape x ajak.. jum g lagi.. hakhak..

MiSsyLiLy said...

alvin -enjoyy lorr... katok free.. i like....

jezz - sore aku pon tak sedap.. tp layan jekkk.. hehe

fhad - jum fhad.. biler nak berduet neh.. syokkk nye...