NUFFNANG

Saturday, October 31, 2009

update entry pasal baby green

sy sebenar nye letih nk update psl baby greem, bukan ape, nti sakit ati.. hehe tp d sbb kan alvin dah tanye, so oklah, sy citer la pasal baby green sy tuh.. alvin tanye, bby green dah siap ke blm ...jawapan nye... dah siap... tu pun, my bro in law gi kedai dier isnin malam pastu dah ley amik.. see, dier tak call pon.. terjah, then bende dah siap.. nonsense.. ( ati dah membara)

mmg dah siap, but kalo u olls tanye, puas ati ker?? my answer is - NO!!.. byk sbb sy tak puas ati ngn kerja2 tangan c mangkuk penipu tuh.... walau dah siap, engine still gegar.. ade bunyi smthing.. biler d tanye, tu dr gear box.. dier kene bukak br ley repair.. means, more money.. wak dier lah.. then, alligment.. act dier janji nak buatkan 4 free... kepala hotak dier... ingat kiter bodo ker?? bengap tol... ( see, i dah naik darah nie.. huhu )

sy mls la nak gi sane, soh btlkan ape2 lg... terlalu berisiko.. bak kate member, masuk sane means akan ader penyakit berjangkit... sy decide nak try usha workshop lain pulak...

utk tuan punye workshop tu.. kalau la korang dpt duit dengan care menipu org.. aku takkan halalkan ape yg ko dah buat... mungkin korang senang ari ni.. esok luse blm tentu lagi... tuhan tau... so, beware...

8 comments:

Mr Ex said...

ANTAR JE LA KAT PRODUA...KAN SENANG XADA YANG SAKIT HATI..YANG D ANTAR KAT KEDAI PERNIPU TUE SIAPA SURUH...SAKARANG NIE SIAPA YANG TANGGUNG SAKIT HATI....

MiSsyLiLy said...

mrex- amboi.. caps lok nmpak.. hehehe.. takpe2 mrex.. tu kan namenye pengajaran.. selagi tak belajar kiter tak tau kan... experience is a best teacher.. :)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kali ni kau betul2 jumpa pomen nombor enam...pomen pegi jahanam...huhuhuhu...tersungguh la sedih+bengang...kan...kan..kan...

~amy liana8886~ said...

mmg sis..kalau msk workshop tu kena siap duit byk la dlm tgn..nmpk sikit tp dorg cari penyakit lain tu jd byk..geram kdg2..

miji said...

semua bengkel keta camtuh, kecuali ler kite ni pandai pasal keta, susahlah dorg nak menipu...

MiSsyLiLy said...

alvin - yaaa.. aku terjumpe pomen yg sungguh.. cilakaaaaa... :)

MiSsyLiLy said...

amyliana - ye la amy.. workshop camtu.. bangkrap la jap lg tau...

MiSsyLiLy said...

miji - tu la, nak aje aku belaja repair kete.. kan senang...