Thursday, November 19, 2009

jeng..jeng..jeng... tahniah ke tak tahniah...

salam petang sumer..
sihat ker ari nie...bz sket today, so blm sempat nak komen2 kat entry teman2 n adik2 sekalian.. aicehhh...
entry ptg sy adelah adaptasi dr entry sy yg ini
(ade ke sape2 yg sudi nak ajar sy ringkaskan add ni.. sy rabun IT. malunyee.. ihiks... )
dah tau kan isi padu entry itu...MP4 kepada c buah hati kalo dier verjaya menakluki 5A dlm UPSR nye nti.. ade lah d maklumkan, ari ini keputusan udah keluar... so 11 pg sy dpt la panggilan hangat... cenggini bunyi nye
kring2..(aiseh, ringtone dolu2 plak)
me - hello...
nisa - hello ucu.. kiter dpt 5A.. ( sore ala2 nak sebak pulak )
me - ha??? ye ke.. ( mcm tak sangka la plak)
nisa - btl... mp4 erkk.. hehehe
me- erk..
syilling da abis.. tott...
tak pueh ati lak aku.. trus call mak dier(akak aku la tuh) so, dah dpt ctc, cnfirm la c buah hati dpt 5A.. Alhamdulillah.. ehemmm, aku plak?? :P

( ni la org nye.. nur anissa binti mohd shafi-e ngn adik dier, sabrina mohd shafi-e )
so, utk nisa, ucu nak ucapkan congratulation sbb dpt terbaik.. mmg tak sangka sgt sbb bdk ni mmg suke main2.. hope kekalkan pencapaian yg terbaik.. chaiyokkk!!
erm, kang nak jumpe dier la.. nak mintak diskaun.. kot2 dier nak mintak hadiah murah sket.. hahahaha

19 comments:

fhad said...

haaa.. tahniah.. janji tetap janji kan.. so g la prepare hadiah yg dijanjikan.. hehe

Azmiezas said...

Ada makna tu..kalau anak buah yg dapat 5A tu cal..paham2 je lah Ucu oii..

btw tahniah ya..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

apela ko ni dekut..
mane ley maen diskaun
law aku mesti ko da kne pow lebey2 lae
hahahhaa~~

Nini said...

tahniah2!!

hehe..beshnye!!

yaa!!

Nini said...

btw..sis..

kalau nak ringkaskan link tu..

masa taep entry, ade button link kan..??

mule2, highlightkan pekataan yg sis nak link tuh, dan pegi tekan button link.

pastekan je link kat box yg disediakan.

hope membantu..

:)

MiSsyLiLy said...

fhad - huhu... akan d beli kan jugekk... adesss.. :)

MiSsyLiLy said...

kak azmiezas - tu la psl kak oii.. ades.. ucunye tgh sengkak neh.. isk.. hehehe

MiSsyLiLy said...

ayu- hehe... sib baik ko bkn anak sedara aku kan.. hikhik..

MiSsyLiLy said...

nini - maceh2 nini... nti sis try buat eh.. maceh2 lg...

miji said...

tahniah2.... sbb kena kuar duit beli hadiah hehehehe...

Lya Colours said...

wah tahniah la
ini 1 permulaan bg die utk melangkah lebih jauh dlm akademik
moga sentiasa beroleh kejayaan
amin

MiSsyLiLy said...

miji - ades lah miji..
mekasih sbb ucap tahniah kat ucu dier ek.. hehe

MiSsyLiLy said...

lya colours - alhamdulillah.. mintak2 kekal camtu.. jgn dah beso sok nak mengatai jek... huhuhu

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tahniah..
tahniah..
tahniah..
nanti ucu bagi hadiah hp blackberry tau..

scha said...

Tahniah utk Anissa.. Jom la Cik Lily kite p cari MP4 sama2.. Hahaha...

MiSsyLiLy said...

alvin- blackberry?? huh~~ ucu punye hp pon dah nam jahanam tak beli2 lg.. hehe

MiSsyLiLy said...

scha - aduyaii... paling murah berape rm erk?? hehehe

scha said...

Dulu beli kat Jusco Tebrau.. Byk pilihan, harga murah gak & tahan lama. Cewah! promote jusco lak.. Hahaha

MiSsyLiLy said...

scha - haruslah kamoo jd duta jusco.. pomot baekkk punyee... hehe

short vacation~ untuk akim. Pengkalan Balak Melak

Assalamualaikum.. Tajuk acam lomantik gitu.. untuk akim.. semua untuk akim katenyaa.. sebenarnya, dah sebulan papa keje jauh.. balik 2 m...