Tuesday, May 17, 2011

Apa Ada Pada Cuti Wesak???

ehehehe..
tajuk beriye..
cam ade mende best je ari nie..
padahal, hapa pun tarak...
asik bergolekan bermalasan kat umah...
blogwalking.. clean up blog list..
dlm mase tak update, ramai dah kengkawan yg stop blogging upe nye..
bz ngn kje masing2 la kot...

teringat mase mule2 aktif dulu..
meriah sesangat..
mase tu, spidey, zura, ryn, sume pun bikin blog jugak...
pastu kwn2 baru nini, amyliana, fhad,miji n ramai lg la..
n aku sgt ingat lagi, si cantik manis jezz.. die la pembuke ruang aku kenal kwn2 blogger nie..
tp dpt tau je dah meninggal.. sakit kanser... terase kehilangan die..
alfatihah utk arwah..

okey2.. sambung blk...
pas seharian bergolekan..
ptg nk kuar g pasar mlm...
tgh perjlnan, tetibe ujan lebat giler..
siap guruh petir lg..

pusing blk la..
perut lapo..
pasar mlm cancell..
so, ktorg trus je la, gi stall burger abg anip...
mkn burger suda.. dpt la burger diskaun 50%.. wahahahah....
.
.
.
.


jeng..jeng..jeng.... pakar wat burger kari berapi.. kalo aku yg wat, mmg meletop perut ko mkn...
kalo x tercirit, bkn aku la yg buat tu.. hehehe


ngn tokey kedai.. sorang lagi share partner tak sampai lg sbb keje ptg...
nyummmy... sedap burger diskaun 50%.. heheh

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...