NUFFNANG

Sunday, May 15, 2011

sakit Ati VS puteri gunung ledang

semalam, aku ade keje.. escot bdk band gi main kat ilp sagil sane tu..
utk majlis peutup sukan mahkamah2 area selatan..
mmg hampeh giler la..
bdk2 dah semangat nak main, tp dpt main 5 lagu jek..
yg lain sume dok pakai cd jek.. membazir duit ko je byr duit band.. bdk2 jd balaci suruh tutup bukak tabir jek.. dah la kne pandai2 sendiri..
mkn xde, air seteguk pun xde jugak...
x paham btl penganjur wat majlis..
akal xdak..

dr aku panas ati dok kat dewan tu, baik aku merambu gi gunung ledang..
kebetulan pulak time tu ade festival kesenian kat sane..
ok la tu... 2 mlm lepas ade gak gi sane dgr ceramah..
sdp tol dok situ.. sejuk jekkk.. kt kaki gunung la katekan...

ktorg smpai pun, xramai lg org...
pusing2 jap, pastu tgk ade show 'puteri gunung ledang the musical'
mcm best jek..
so aku n zila decide nak tgk show tu...

menarik jugak la...
aku kan suke tgk menari2 ni.
so, tgk la pic bwh nie...
sorry la, agak blur.. maklum la pakai kamera hp 2 mp sajek...
so bukak mate bagi luas... tgk la pic nie...





kalepul kan?? cantik...
pas abis show, blk kat dewan tu..
sambng ngumpat psl event tu ngn staff2 len...
huh! x puah ati sungguh..
dah la muke seko2 berlagak..
adui... nyakit ati mbak...

ok lah. sekin entry sakit ati..
2 entry mlm ni sume dok sakit2 ati aja....
ampunkan aku tuhaan...

No comments: