Sunday, May 15, 2011

worse service eva~

ari tu aku gi lepak2 minum kat 1 tmpat kat area muar..
name glam.. tmpt pun baekk jugak...
kat area tg emas..
ala, tmpt org lepak2, joging n mancing..

name glam... m*rina...
ala, selalu tepi2 laut kan ade tmpt name tu kan..
tmpt mkn pun kelas la, ade dwn kt belah dlm tu cam besar..
kalo nak wat function mmg sesuwei...
sape nak free air, kat luar..
view pon lawo...

tapi.....
service mmg hancusss
bad..bad..bad... service....
dok dkt stgh jam pun x amik order...
dah pangel 3 kali br dtg, pastu tgu sampai mkn pulak, setgh jam..
aku punye order langsung x sampai2...
x tau nak ckp camner...
nak kater main byk, mungkin jugak..

time tu pon bkn ramai sgt custmer..
function pun takde..
serik ler nak dtg lg...
or die ingt kami xde duit nak mkn ke??
wahaha... kalo itu la waiter/waitreess tu pk...
baik dorang terjun laut la... hehehe..

ok lah..
sila cuci mate tgk pic...
sib baik la mate sedap nak pandang tempat tu..
kalo tak, kiter bako jek....
hehehe

feeling2 sedang berholiday la kununnye...


aucakkk!!


milo ais ngn air kedondong.. sib baik air sedap.. kalo x mau aku simbah air tu atas dapor dorang...


pasambor.. cam rojak biase jek... aku punye mee grg mamak x sampai.. mungkin tggu mamak nak greng mi tak dtg keje lg... aishhh...


cantikkan view kat sini... tp service x secantik viewnye.. hareemmmmm...


baik carik ketam masak sndiri lagi bagus kot.. cr ketam celah batu..


suke sgt tgk matahari petang... tenang jek... :)

so, kalo rase lapar sgt, tmpt ni mmg aku tak rekemen.. tp kalo nak tgk2 laut.. feling2 kat pulau ke.. bole la dr takdo... hehe

ok lah... daa....

No comments:

short vacation~ untuk akim. Pengkalan Balak Melak

Assalamualaikum.. Tajuk acam lomantik gitu.. untuk akim.. semua untuk akim katenyaa.. sebenarnya, dah sebulan papa keje jauh.. balik 2 m...