Tuesday, June 14, 2011

stress off day..

aku kat KL dr kamis 9hb jun smpai 12jun..
bkn senang nak dtg semate2 utk bersuke ria.. selalu kalo gi sane pon ade hal or ade arah tuju.. tp kali ni dtg xde plan..so, mbers KL n Klang yg entertain aku.. ehehe.. friday nite, ktorg telah pg ke BBC kat area klcc utk bersuke ria n buang tekanan... sila la jamu mate.. :)
girlfrens... ni la teman2 penghibur.. hehe... bkn selalu gi clubbing nie.. sesekali jek.. rase dah sethn lebiy x jejak club2 nie...
my gedixs gf.. hehe.. muke kalo tgk kamera harusssla senyummmm jek.. hehehe...

with our bonzer... hehe.. my bestest fren everrrr ok.. die hero aku n hero kami...

tetibe cam meeting besar je kan... by d way, we r free from alcohol n drugs (nak matey ke) kami dtg mmg utk enjoy n release tension.. tp x layan bende2 terlarang tu..
ni la live band mlm tu. not bad la dorang nie.. bole layan punyeee....

lastt punye pic.. ehehe...
ni la xtvt friday nite last week... merealisasikan keinginan aku nak ber clubbing2 nie.. hehe.. kejis... tp yg paling best n funny, tragedi dilla sesat.. mmg kelako giler.. dah la rushing nak blk.. dah lewat sgt, mak angkat pon asik call je, ktorg x sampai2.. (walaupun kami ni kuar clubbing tp ttp bwh pengawasan keluarga.. harap maklum.. hehehe).. jmpe la dilla kat brieckfied.. mcm2 minah tu... sampai umah kul 4am.. tidurla kami cam paus terdampar secara beramai2.. hehhehehe

No comments:

short vacation~ untuk akim. Pengkalan Balak Melak

Assalamualaikum.. Tajuk acam lomantik gitu.. untuk akim.. semua untuk akim katenyaa.. sebenarnya, dah sebulan papa keje jauh.. balik 2 m...