Saturday, August 13, 2011

Buat Aku Tersenyum...

hehehe...
2,3 ari ni mood aku agak bercampur baur...
kdg ok, kdg sediy, sakit ati... lg2 pk psl penyewa umah yg tak tau nak byr sewa...
aku pun tak paham apsal la spesis camnie pun ade kan...
mls nak ingat.. stresssss aku...

mlm ni sejuk..
ujan lebat td.. awl aku terlelap..nak tgk tv takut, guruh berdentam dentum.. jap lg melotop plak tv tu... so, layan perasaan trus tetido... lewat2 sket, tersedar.. ade lah hamba Allah tu call.. sembang2 la.. ntah nape, rse nak bengang plak.. mgkin aku perlu seseorg yg mendengar n wat aku gelak skang nie.. tp, ala2 nak bg ceramah pulak pehal.. mmg kene la... streeessss lg.... i need someone to make me smile...

letak jek fon, br cr2 num nak sms, tetibe ade call in.. erm, mamat melaka yg aku x tau sape.. mamat ni dah call aku 4,5 kali gak.. tp x ckp pun die sape.. die mmg kenal aku.. full name aku pun die tau okeh..kalo tanye mane die tau, die ckp die minat aku sbb tu die cr maklumat psl aku.. ala2 secret admire la konon.. auchhh, makcik ade secret admire beb, wah!! sila muntah laju2... bluerkkk... :P

aku pun sembang2 ngn mamat nie... aku jenis suke gak betah ckp ngn die nie.. mamat ni plak kaki bebel, kaki pancung, aku ni mmg tak gemar yg suke pancung2 ni.. ko dgr dgr ckp aku dulu bole tak br nak pancung2!!, huh~ kasar okehh..

agaknye, dgr sore aku kurang bermaya n kurang ceria, wat die terbukak ati nak terus terang.. aku tanye sket jek.. nape die tak bole jujur.. last2 die terus terang ehh.. sket punye terkujat la makcik... mmg x di jangka langsung siott... aku mmg kenal die, tak la rapat tp perasan la kewujudan die. tp aku tak nmpak pun die syok kat aku (statement perasan, xbole blah) jgn kate nak borak, kalo jmpe aku, tunduk jek tgk bawah.. kalo tegur pon sket jek... cume penah sekali jek, aku bertekak ngn die, pasal beg plastik bodo jek..naik angin btl aku time tu.. hehehe... ni la perkara yg buat aku tersenyummm smpai skarang... bkn la aku perasan sgt, tp aku tak sangka.. aku rase terharuu.... sob..sob..

aku tak kesah, sape pun die.. kalo ikhlas nak berkwn, takde masalah.. tp aku dah warning awal2, sblm tau die sape... kalo nak berkwn, okeh jek.. tp jgn main perasaan, aku takkan janji ape2... tp blm pon sempat aku tanye byk, tetibe putus plak.. xde call blk, byk aku nak tau n paling penting, aku nak tau mane die dpt no tipon aku..

ape aku tulis cerita ni dpt blog? bkn perasan sgt.. sket2 je la.. hahahaha... xlah.. aku cume nak simpan, kenangan ni, cerita ni.. esk2 aku dah tue.. aku tau yg aku penah ade secret admirer.. wawawa... mari kite muntah bersame2!!!!! bluerkkkk.....

nite~

p/s : name mamat tu **** **** iskandar*.. utk rekod aku.. takut lupe... :D

1 comment:

algore said...

bertuahnya la hai...hai punya badan...

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...