NUFFNANG

Sunday, August 14, 2011

Jom Lepak Kt CAFE S-E RELAX

ari ni aku berade kt Klang selangor..
sampai tengahri td...
im dtg amik kt s.alam..
pastu pusing2 sampai dua2 rase nak tumbang..
sib baik pose bertahan jugak.. hehe

ptg tu ku bukak pose kat CAFE S-E Relax nie..
lokasi katsimpang 4 telok pulai Klang..
cafe ni sediakan mcm2 menu..
dr masakan thai sampai la ke western...
tgk banner kat bawah nie.. tempahan katering pun die terima gak.. dasat kan.. erm, mkn tghari tu bln x pose la ye kwn2.. hehe
tempat die pun agak menarik gak...
ade bwh bumbung, bwh pokok, belakang pokok pon ade...
kalo agak2 nak dating, bincang mase dpn, bole la order air jus 2 gelas, fries 1 mangkuk.. dok la sembang sampai kul 12 kat belakang pokok.. tokey kedai x marah punye..
aku rase konsep dapur terbuke ni mmg bagus di amalkan.. kiter bole nmpak die wat air, masak makanan kiter. kire cam kebersihan terjamin la kan..
last punye.. ape2 pon, makanan kene la superb kan.. hehehe... ni adelah juadah berbuke ari ni.. nyumm... lamb chop.. sedap!! so, sape2 nak try.. silalah dtg.. tak rugi.. ngn harga yg berpatutan n tempat yg selesa...
ok.. kalo ade feed back.. sila lah komen eh.. bye...

4 comments:

algore said...

eh!!!
mcm best je kan tempat tuu..
nk rasa masakan dia la..chicken chop ada tak..

~AmyLiana86~ said...

lor bestnya..pg2 dh tgk makanan..huhu

princessjersidd said...

dkt rumah ku pun ku x singgah2 lg kamu yg jauh nun di sana da smpai kan

[sutera kasih] said...

wahhhh syoknya..pasni jgn lupa promote ngan JJCM hehe