Friday, September 23, 2011

Open House vs Hari Bertemu Pelanggan

Assalamualaikum...
kabare?? lame tak bersiarann..
bz ngn keje n kursus..
br free ari nie...

last sunday, aku ade keje utk ke Sembrong, Kluang...
ade hari bertemu pelanggan KDN ngn open Housee parliman sembrong sekali..
Sebenarnye, kami di panggil dtg bkn la utk tu,
tp utk memeriahkan n meramaikan majlis kat Cure n Care Service Centre Aadk (CCSC) sembrong yg baru je di bukak n big boss pon ade..
Lokasi CCSc ngn Tapak OPen House n Hari Bertemu Pelanggan tu mmg tak jauh.. jln kaki jek..
ni ade la sket2 pic yg sempat aku amik. x clear sgt sbb pakai fon jek...

tapak tempat karnival Hari Bertemu Pelanggan bersama KDN

kene pakai baju kebangsaan, giler panas dowhh... terbaek x jejake2 yg bersiaran bersame??

lokasi menunggu sate di bakar.. hehe...
banyak sgt gerai2 makanan n minuman yg di sediakan.. makan la sampai muntahhh!!

bersame sate yg berjaye di rebut oleh abg2 saye.. haha.. abg amer n abg isa.. macehh bro..

dlm khemah.. giler ramai org... mmg xde sit.. kalo dpt kusi mmg dah cukup syukur.. heee....

ini gerai2 makanan n minuman.... hamboi2 makcik tudung pepel tu.. lokasi padang lecak, so kalo aku tgk akak2 pakai heels je, rase simpati jek.. hehehe

hahaha.. ni ade lah geng sorok... sbb ape geng sorok?? ade la.... wahahaha.. aku sorang je bunga di kepit kumbang2 terlarang.. eh??

haaa, last punye.. ngn ustaz balyan.. ustaz hot kat Puspen muar.. huhuh.. tp la ni die dah pindah tampoi... sempoi je ustaz nie.. cayalah ustaz!!

pas amik pic nie je, ktorg gerak blk... mlm tu ade plak plan beraye ke umah kawan2.... see u there.. :P

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...