Thursday, October 27, 2011

Kursus lagi

kursus..kursus dan kursus lagi.. kali ni kursus mentor mente plak.. kat port dickson... aku gi ngn mama jijah.. die mentor n aku mentee... comelll.. hehehehe.... 3 ari.. dr 12 oct 2011 till 14 oct 2011.. sib baik 3 ari kalo x.. sure tepu... :P


kursus ni kat golf & country club port dickson. jln masuk sebelah hospital n sebelah kem jugak... tp plz la, bilik 3 tingkt.. n bilik ktorg tgkt 3.. mangkok sungguh.. lenguh dowk, dah la pesen, tangga tu turun naik bagai... xpaham la...

sib baik view ptg menakjubkan.. nampak matahari terbenam beb... ni pandangan dr cafe.. dinner kul 7.. so mmg time matahari turun... name je kat P.D, tp x nmpak laut pon.. bole?? x setuju!!!

make it short.. ari last, b4 penutup.. ade reheasal.. kunun2 la kan.. nyanyi2... sonok aku sbb dah nak blk.. miss my home sgt.. erm, aku ni ade penyakit home sick, tp time kursus je la, time holiday takde plak sakit tu.. huahuahua...


last but not least, penutup.. souveniur utk perasmi penutup kursus... yeahhh.. merdeka... ehehehe.. erm, pasan x tudung purple belah kiri kat pic bwh tu??.. huahuahua.... tetibe kene tarik jadi pengerusi penutup.. huh~ yakin bole..

oklah tu jek.. babai..

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...