NUFFNANG

Saturday, December 17, 2011

Al Fatihah~



Innalillahiwainnailaihirajiun...
Allahyarham Mahmood bin Md Yasin telah pergi utk selamanya pada 16 Disember 2011, pd jam lebiy kurang 10.50 pg di Klinik Kesihatan Bukit Gambir Ledang disebabkan serangan jantung.. Allahyarham adalah seorg pembantu perubatan U29 kat tmpt keje aku, seorg yg berpengalaman.. dah lame keje kat pusat.. dan beliau seorg yg sgt2 sy hormati... beliau pandai n rajin masak utk kami2 sume,, paling memahami n kalo ade ape2 poblem, cerita je kat die, then u all akan rase release sbb die sgt cool n akan bg kate2 yg terbaek utk kite...

aku masih lg terasa kehilangan n rindu pada arwah.. dia dah mcm ayah pada kami semua.. percaya atau tidak, pd hari terakhir kepergian beliau, aku, wan n wak sahar ada bersama2 berbual siap bergurau gelak2 lg, takde kelainan pun pd arwah... tibe2 beliau di serang sesak nafas yg sgt teruk, di bawa ke klnik dan beliau di sah kan meninggal, tak sampai setengah jam... ape perasaan korang kalo korang di tempat aku??

sgt2 terkejut.. kehilangan... blur.. bingung.. seharian aku n wan rase bodoh.. cam tak percaya... tp itu lah realiti kehidupan.. bila dah janji tuhan... tak cpt n tak lambat.. itu lah masenye.. moga allayarham di tempatkan di kalangan orang2 yang diredhai.. Amin...

No comments: