Thursday, January 26, 2012

desaru 2011

07 november 2011. sehari pas raye aji... aku ngn im gerak gi desaru.. saje je konon, nak feling2 cuti.. konon dah lame tak cuti kan.. mula2 gi P.gudang dulu.. then melalui higway senai-desaru.. masuk dr p.gudang direct ke desaru.. jap je dah sampai..

cerah giler cuaca

ada jambatan lawa kat sini.. teruja tgk ciew sepanjang hway.. cantik..

dah sampai...
 ktorg takde booking pon.. belasah jek survey n check in trus.... ade la 2,3 tmpt survey.. 1 resort ni je la yg sesuai.. mampu milik....malangnye aku lupe name resort tu.. rm110 1 malam.. bilik biase la kan.. mula2 masuk payah giler nak bukak kunci... tp ok la kan... masuk bilik rht jap.... pastu nak kuar mandi laut konon... pastu pintu plak tak bole bukak... kami terkunci kat dlm bilik.. giler.. kalo terbako, rentung dlm tu... terpaksa call pakai hp sndiri ye utk panggil dtg.. hotel takde tipon... bad... pastu hampir sejam tak dlm.. mmg cam harem...  pastu dah bole kuar, nak tukar bilik pon ssh alasan, bilik tak siap kemas.. ok, aku dtg td kul 2, die kate room tak siap kemas, dtg blk kul 4,br check in... kul 6 naktukar bilik, u ckp bilik tak kemas lg... giler ke hape.... pastu bg bilik tgkt 5.. yg berhabuk.. bilik spare katenye.. menakutkan okey...  then we all turun ngn beg2 sume, mintak bilik br... dok la dlm stgh jam... br dpt bilik baru... dah la takde peti ais.... selebet btl....tp takpe.. mak redo jekk..setel sume, dp gi tepi laut.. tenangkan ati....

saye....

sy dan im... sabo je laaa...
 malam2 cr makan, lepak kat lobi, ade pool.. men la se game 2.... tak terer pon.. tonjol je le..... 
sure tak masuk.. ekekeke

action kene lebiy... hehehehe
 pas men pool, gi mkn kat restaurant yg ada, tetie rase cam org kaye.. cam booking 1 restaurant..... tp mkn meehun 1.. hahahaha
restaurant booking... huhuhuh

blueekkk

meehun die sedap... tak la....
 siap mkn, zura, zai n yana dtg.. ajak lepak2 laut.. esknye bday yana... hehe.. suprise2 kek eskrim.. sedapp.... :) kul 1lebiy ktorg blk hotel... dasar hotel kedekut.. lampu dpn bilik tu mati.. takut giler... tido laju2 sbb takut.. hehehe... esoknye bgn awal, nak mandi laut n swimming pool.. bls dendam... :)
jom mandii....

i jumpe tapak seleman.... dah mati dah...

owhh lautku... hehehehehe

peace...

ni pemandangan hotel... 
hotel ni ok jugak la, cume sercive die very poor... mungkin kedekut sgt kot... tv dlm bilik kecik. lagi 1, bekfes.. sgt2 worse... aku cume bole mkn kueh koci jek.. nasi lemak ade.. tp tak sdp, nasi goreng tawar, kueh2  2 jenis jek.. bole mkn la.. aku mkn roti saje...pakai marjerinok, bkn butter... cereal die, yg kat kedai rm2 tu minum ngn soya.. bole????? tolong laaaaa... aku rase mkn kat bajet hotel rm80 lgi baek la.... kesian btl la resort n nie, tp kesian lagi kami yg tido sini... sib baik aku tak ingt name resort ni... kalo tak bisa malu lor... okey la, sesi luah perasaan dah abis... tak selalu pon nasib baik kan.. kadang2 tak berape baik jugak.. ok bye....

Key ELL....

lagi2 citer tahun lps kan... saje nak abis kan.. bru bole masuk citer thn 2012 kan....
ni mase 28 dec 2011 ari tu.. pas blk hatyai, saje nak round KL pulok.. naik bas hop on hop off tu.. dah lame berhajat nak naik bas ni...sampai dah buruk dah bas ni br dpt merase.. hahaha.. ktorg agak lewat gak naik bas nie.. dlm kul 12 camtu.. sorang rm19 kot.. lupe la... utk 24hours dlm 20lebih singgahan.. bole turun n naik mane2 ikut persinggahan yg kiter nak... jom jalan~

muzium negara.. suke muke....
 lokasi pertama adalah muzium negara.. sonok sgt dpt dtg sini.. dah lame berhajat tau.. br dpt sampai... best2 masuk muzium.. hehehe..... cam budak school pulok... :P
apsal ko buat muke cam tu??? bajet tomey2 ar... tembam!!

haaa, ni suke... kete kuda johor.. hehe

asal ade becha jek, mesti nak amik gambo becha.. hehe

ade khazanah kapal ni.. xdpt masuk pun.. rugi...

okey, mase utk kembali ke zaman silam....

handwritting okey, kagum....

dah nak gerak ke lokasi seterusnyee....
ari tu, bas ni kene stop awal sbb die ade mende ntah.. dinner kot.. so, we all kene keja mase.. jln plak jam, bas lambat sampai. ada mat saleh tu macam nak gaduh sbb bengang bas lambat, pastu cam sardin.. tetibe feel tourist kan, maklum dlm bas sume org puteh... hehehe... sbb dah lewat, kami kena pg tempat yang ptt pegi. yang lain skip dulu.. kalo sempat br gi sane..next station is - menara KL...
ape2 hal pun gambo kene amik jugak.. hehehehe... smile....

masuk2 jek, dorang tgh nyanyi.. aku sorang dok tgk dorang.. bestt 

ok, jap je kat menara ni.. x naik pon.. mahal.. hahaha.. kedekut... :P

nak gak hop hop takde bumbumg.. tetibe rase cam iris.. ingt x citer tu?
rosyam nor ngn rita rudaini- kau masih kucintai.. sungguhhh... hehe
 masa dah lewat.. planning awal nak stay KL mlm tu... check in mane2.. tp tak jd b byk masalh2 yg tak di jangka.. last station ialah bukit bintang, b4 bukit bintang singgah tmpt kraftangan dulu...


muke dah mcm hape... comot.. hehe...
sib baik blk klang ptg tu.. esk kene blk muar jap.. ade anugerah hari Q.. ape pun puas ati dpt naik bas nie... tq Im, coz merialisasikan impian ku ini.. hehehehe....

Tuesday, January 17, 2012

Happy Birthday Faei


Celebrate birthday faei yang ke  series... sebenarnya birthday die jatuh pada 26 Dec. tp celebration agak lambat sket coz time bday die, kami kat Hatyai... jd, di tunda pd tarikh yg berikut

Faei's birthday celebration
Tarikh  : 30 Dec 2011
Tempat  :  Secret of Lousiana
Masa  : 8.30mlm
Theme  :  Black Elegant

Elegant kah aku?? ok, i'm a simple person ever.. hehe.. janji itam.. tak kisah la kan.... lokasi kedai ni kt kelana jaya..area umah2, dpn tasek.. ntah la, tak tau mane lokasi yg tepat.. ape pon jom lyn gambo.....

ngn budak yg celebrate 3series nye birthday, belah kiri tu...

sebelum makan, posing dulu okeyy..

1st Birthday cake, bak kate keira, disaster..
tp rase die ok tau...

me, ryan n dila.. kat keliling we all ade belon.. terkepit2 je masing2...

sukenye nak makan.. org belanje plak tu..

ttp senyum walau ape pon

gift dr tuan umah... comel je, dlm die ade fridge magnet..

happy birthday to youuu......

ade nyanyi2 lagi... time ni dtg la kek yg lg marveless...

2 kete sempena birthday ko.. dasattttt

fren..fren..fren....

comel kan?? bmw lg...

tumpang glamer!!

ladies in black~

ngn kwn baru lama.. huhuhu... kenal dah lame br skng dpt jumpe.
mule2 malu.. lame2 ha, tekak aku je kan.. hehehe

ok gak kat tempat ni, mkn pon sedap sos BBQ die sedap.. nyumm.. carrot bakar lagi terbaek... nak mkn lagi la.. lokasi pon ok, tak terlalu sempoi n tak la formal sgt.. pastu tenang coz ade tasek... kalo dating pon sesuai... :)  ktorg kat sane sampai dkt2 kul 12 mlm..pastu gi lavida kat hotel ape ntah.. jap jek gi, cam tak kene jiwa kot...tgk liveband jap, pastu dok usha awek yg nyanyi tu... mcm kenal, tp btl ke tak jek.. pastu die tgk aku, terkebil2.. sah la kenal.. huhu.. tak rapat la, dulu keje pon dkt2.. penah tegur2.. opismate lame kapel ngn opismate die.. so kenallah... minah tu pun penah masuk realiti program, 1 in a million kot.. lupe la, tp masuk top20 gak kot... kire jadi artis gak la die skng nie, artis liveband... jap je kat sane, trus blk umah... To Faei~
Happy Birthday!!
Semoga panjang Umo, Sht n Bahagia...
all d best in ur life, love n career,,
Fren forever..

with Kawan-Kawaan.. Sampai Jumpe Lagi...  Muahhhcc....

Saturday, January 14, 2012

Jom Jamu Mata

assalamualaikum..

semalam member aku belanja mkn kat nyenyeks....mmg dah plan dah, die nak banje mkn burger besar... so, ini la hasilnye...


10 keping daging campur ayam...ngn cheesee... blk umah jek aku pening.. mungkin high kalestrol kot.. hehehe.. tp puas ati la, daging die pai yg tebal.. so sdp!!

selamat menjamu mata....

Hatyai 2011..

assalamualaikum...
Last year punye entry lagi.. nape la tak abis2 lagi nak publish.. huhuhu... ok, ni adalah cuti2 terakhir bg thn 2011.. hatyai, thailand...mcm aku pnh sebut mase entry induksi ari tu, kursus tu dah ganggu cuti aku nak ke hatyai nie.. sbb, aku ptt gerak dr klang - 23/12/11 (malam)naik bas romongan cik kiah, tp aku abis kursus 24/12/11(tengahari).. alangkat kaciwanya sbb rase mmg tak dapek nak pg...rase rugi sgt sbb trip ni ade lah free.. ye, diulangi lg.. free!! so, sbb ati ni mmg mengebu2 nak pg jugak, aku survey tiket dr muar ke hatyai.. kul 9.30mlm direct ke hatyai. rm85...sempat la, aku abis kusus, 24/12/11 ptg.. so, mlm nye aku bole naik bas trus ke hadyai..cayalah... best la zoom hatyai, sorang2 dr muar.. terbaekk...

24/12/11 - wan anta aku gi bas stand.. b4 naik bas kene ade thai baht jugak kan.. gi tukar dulu.. im dah tukarkan sket, so aku tak perlu byk la kot... dah setel, trus naik bas 9.30pm.. trus ke utara... bas yg sgt best,sit beso, tak terlalu sejuk.. mmg selesa utk perjalanan jauh... singgah beberape tempat turunkan penumpang... sampai changloon pukul 7pg.. singgah utk rht sekejap sementara pasport driver bas amik utk buat borang putih... selesai je sume, perjalanan di teruskan.. ke imigresen msia n trus ke imigresen thailand...kami masuk melalui bukit kayu hitam.. awal pg mmg tak ramai lg so urusan kjap jek.. trus masuk thailand.. sawadikap.... kat sini dah x bole sms, bkn x bole ape, mahal.. 1 sms rm2... mase kat msia, aku sms im, harge biase, kalo die sms aku rm2 per sms.. mahal2. huhuhuu..

Dlm stgh jam dr imigresen sampai ke hatyai... tetibe bas berenti kat bandar, semua turun kat situ.. ah sudahh, dah la im tgu aku kat bas stand. aku plak tak tau kat tgh bandar mane nie...  risau jugak... aku pon tanye brader driver bas tu, bas stand area maner.. kwn aku tgu kat sane, die kate jauh gak n sudi nak anta aku... huhu.. tp sket2 ade gak rase takut.. negara org ok.. kalo die jual aku kat sane sape tau... uisshh.. selisih...pusing punye pusing, sampai la kat tmpat bas parking.. die ckp 'tggu jap eh dik, abg nak parking bas, bas stand kat dpn tu,kalo bwk bas ssh nak pusing. abg amik mtr jap' wahhh, ni sudah kire advanture... naik mtr pulak.. erm, nekad je lah... doa yg abg ni mmg berniat baik.. die kuar je bwk mtr, alahai.. cute nye mtr skuter pink die.. helmet die pun kaler pink.. ehehehe.. sweeetttt... kat sini, org yg bwk mtr tu kene pakai helmet, yg belakang tak pyh pun xpe.. so, aku dok blkg, rase angin hadyai.. huhuhu... pusing2 sampai bas stand.. alhamdulillah....... abg tu mmg baik, semoga Allah bls kebaikan abg tu nti...Aminnn..... ok, sampai bas stnd jumpe im.. legeeee..... pastu naik tut tut, trus blk hotel.....
hadyai yg di penuhi tut tut..cute ke warne warni..
Tut tut ialah transport awam kat sini, cam lori kecik, blkng die bole la msuk max 8 org.. sorang dlm 20baht, bersamaan lebiy kurang rm2...blk hotel, bilik kunci pulak. mak im ngn mber ktorg dilla, takde kat bilik.. erm, so kami tak bole masuk bilik... dgn langkah longlai, kami kuar blk.. trus ke pasar.. mungkin dorang kat sane, smlm dorang dah merayau tp nak merayau lg kot... hehe.... pasar tu byk jual bj2 la... beg... biase lah, same ngn jualan dorang kalo ade bazar thailand tu...jejak2 mereka.. yess, jumpe gak dorang tgh shoping.. tak abih sh0ping lg kah... ramai gilak org pg2 kat sini... dah mcm kt msia.. kiri kanan sume org msia.. tak rase cam kat thai pon... hehe.. aku cume beli suar pendek selai.. selain tu masih belum bernafsu nak shoping coz bdn blm charge.. blm mandi pas 12 hours perjalanan dr muar mlm td kan...lagipun peniaga2 kat sini kerek sket, mgkin sbb ramai org, so harge kedekut nak kurang.. nyampah... dah setel shoping, blk hotel... mandi2 n bersiap nak ke songkhla... 

hotel hadyai palace.. ok gak hotel ni, dgr2 kabo harge dlm RM80++ dlm bilik agak selese.
tv nipis, tandas cantik.. ok sgt ler, utk pelancong yg tak dok dlm bilik.. merayau jek..
Gerak ke songkhla kul 12 tghari, oh ye, lupe nak bgtau.. jam dorang adalah sejam lewat dr kite.. kalo kiter kul 12, die kul 11 la.. kire bgusss gak la, sbb kiter takkan terlewat kalo guna jam kiter hehe.. Kul 12 kami mula gerak naik bas rombongan cik kiah ke songkhla, tp sebelum sampai sane, kami singgah borong, kacang2, jeruk2, asam cap thailand.... oleh kerana aku dah charge bdn, napsu mula membuak2 utk bersoping.. hehe... tp aku ni jenis pk kan org lain.. bkn ape tau, kalo aku nak beli smthing, mesti pk pasal mak, akak, anak2 buah n kwn2.. nak jugak belikan dorang sume.. kdg2 aku lupe nak belikan brg utk diri sendiri.. hehehe... love them so much... :) dlm 20min kat sini, ktorg gerak utk mkn pulak.. xtau ape name kedainye... tp mcm femes la utk pelancong2 melayu islam.. halal... 

ikan masak ape ntah..  nyum2...

ahli rombongan cik kiah...  :)

kamilah puteri malaysia.. jeng..jeng..jeng.. ok, i lupe, i adalah wanita.. chett!!
Selesai makan, sume suda kenyang, bole senyum.. meh kiter gerak ke songkhla.... kte org g samila beach, yg mane mase tu angin kuat giler, ombak bergulung2... scary mak... ok, kat beach ni ade batu ikan duyung, tp aku tak amik gambo pun.. mase kat sini tak byk.. dorang dok sibuk sopink lg... ramai pulak makcik2 yg dok bertenggek kat ikan duyung tu.. maleh la aku.. gi kat sini, teringat plak sorang 'teman' yg penah gurau ajak aku kawen kat sini... hehehe... dah arwah dah dia.. :(
ombak yg meriah kan???

ha, ni la yg dok sambung soping tak abis2.. borong jgn x borong...

cam best je tulisan belakang tu kan.. tp xphm pon.. hahahaha

benda yg paling penting mesti beli... fridge magnet... kalo bercuti, bende ni
wajib beli.. sekurang2nya 10pcs..

amk je lah gambo ngn tulisan thailand kan, ntah ape die tulis tu pon ko main
posing jek... 
sebelum naik bas, suda usha 1 aunty jual eskrim la, best pulak tgk sbb dlm kelapa... eskrim dorang ni lain sket, airkrim kelapa.. letak isi kelapa, kacang, roti, jeruk carot n buah kabung...takde kat msia...
tadaaaa......

ais krim thai 250baht...

sebelum gerak blk, amik gambo dulu... gemuk nye perut aku.. hahahaha
Next station adalah floating market, yg ade makcik2 jual naik sampan tu.. best kan? ok2 jom kite zoom makcik2 nie, di mane mereka... wehuuuuuuuu......
sukenye ko kan dpt amik gambo kat signboard... :)

this is my feveret.. like jagung sgt.. ok, jagung thai beso sgt..
sampai tahap aku pnt nak abiskan.. letih nak nganga.. huhu.. br 200baht..

ha, this is special... nyum2.. ape kau mau... kumbang, ulat, belalang.. mcm2 ada
br 200bath 1 plastik.. garing2 nie... goreng ngn daun kari kot...

ni mmg takde kat malaysia...byk btl serangga2 ni... mesti dorang bela kan....
jalan punya jalan.. shoping punye shoping.. dpt baju selai 2, ronda lagi.. jln lagi.... jumpe ahli rombongan cik kiah, br tau kat mane nak jmpe aunty2 naik sampan.....


horeyyy... ramai tau.. sume jual makanan... sedap2...aku suke thai food...

hehe... kene amik gambo gak... tgk belakng tu, tong gas pun naik sampan..

jom beli air.. air ngn tembikar tu br 250baht.. bole bwk blk tembikar tu... sampai la nii
nyesal tak beli lebiy tembikar tu.. huhuhuhu

me with mr ultraman... muke n rambut wa pun dah x semenggah..

selesai shoping.. puas sudah berbelanje... rombongan cik kiah menuju blk ke hotel, tp akn singgah mkn dkt2 hotel tu jugak.. mase dlm perjalanan ni, ade acara dengki mendengki... ajk tertinggi kene mkn serangga2 goreng td.. yakkssss.. im n dilla pon kene.. aku tukang gelak jekkk..wahahaha.. pastu ade la ucapan sket dr tuan tanah, yakni mr yg sponsor...siap anounce say tq kat aku sbb dtg dr jauh naik flight utk support program dorang...hehehe.. flight katenye... naik bas je lah bang oi... pastu, asal ade mamat2 rombongan cik kiah yg jumpe, mesti panggil i akak johor.. hehe... 

kami berenti dinner kat restoren muslim dkt2 area hotel jugak..kali ni mkn puas... lauk byk, meriah....

dinner time... presentation menarik...
bismillah... jemput mkn sume... :)
selesai makan, dah sendawa 2 kali.. kami gerak la blk ke hotel semula.... time utk mandi, rehat... malam adalah mase sendiri.. sape2 nak shoping lg, mlm ni last... esk kiter akan gerak awal.. takut jammed kat imigresen....

malam yg sgt meriah di hatyai..
memang ramai org... meriah sgt.. sbb ari cuti.. ramai sgt malaysian people dtg bercuti kat sini.. so, jgn takut sbb rase mmg kat negara sendiri je pon... hehe... mlm ni mlm last, so nak gi beli brg2 yg tak cukup lg...tak cukup??? ok, perempuan mmg tak penah cukup... astagfirullah.. isk..isk..isk..

itu udang besau... goreng pon sodap.. den tak mkn pun... tgk joo...

durian ni bapak besar dowhhh... tp die bukan kual durian, die jual pulut durian.. :)

singgah mkn roti cannai pisang kat tepi jln.. i mkn free, dilla belanje...
Kiteorg merayau nak cr baju, cr souveniur yg tak cukup lg..jln2 tanpe arah tuju.... eh, ade tujuan, kami2 nak urut kaki... sampai sini sape tak urut mmg rugi.. sbb byk sgt umah urut yg beropersi siang mlm... hehe...kalo nak servis dtg bilik pun bole.. ehemmm utk kaum abg... urut kaki, kami dpt diskaun, biasenye 250baht, tp kami dpt 200baht, rm20 jek utk sejam... kalo urut 1 badan, 350baht saje 3 jam... full servis.. tp name je urut kaki, die urut sampai ke belakang, ke kepala lg... wahhh... puass... hahaha... kalo urut badan mesti lg syiok kan...next timee...

jom urut2... sib baik aku pakai suar pendek... sng nak urut. xpyh ganti2 kain bagai..

hehe.. im muke dah kerut2...

apsal akak urut muke camtu pulak?? hehe.akak ni kuat n ganas.. berlipat2 aku, die kejekan..
pas berurut, gerak blk hotel... tak tertahan rasenye nak tdo n rehat.... kalo dpt merayau lg mmg best, tp sbb bdn tak cukup rehat start kusus lagi, pas diurut2 memang mintak bantal jek.. kemas brg2 sumer, then zzzzzz..... mimpi indah di hatyai....

good morning hatyai!! bgn pgi mandi n bersiap, rombongan cik kiah akan bergerak blk ke msia pada jam 9 pg..dan seperti base, kaum adam mmg lembap....so, kami yg awal nie, bole la berposing2.. hehe

bersama tut tut... hehehe

pakai bj baru.. hatyai sebelah kiri eh... hehe

aku, im. dilla n adik die wada...

aku n kakak2 wanita...

ni lah belakang tut tut yg bole naik 8 org sekali jln...

say bye too hatyai... bas kami la nie...

bye2 hadyai... jumpe lg lain kali.... rombongan cik kiah dah nak blk dah....
bas bergerak lebiy kurang pukul 10 pagi... terus ke imigresen... pas cop pasport, pukul 11, die bagi mase smpai kul 1 utk bershoping n mkn kat danok... sape nak beli toto, narita dll.. sume ade.... so, mase utk menghabiskan wang baht kami di sini... peniaga kat sini terima ringgit atau baht. rm1 = 10baht...

mcm2 adaaa....

kacang.. suke tau gajus tu.. sedap.. beli 1 paket rm10...

ceh konon jek... tgk kat tangan ade gajuss... hehehe
selesai membeli belah, shoping sakan.... abiskan baht... kami pon gerak naik bas. melalui imigresen msia, bwk la periuk n pengukus yg im beli, ingtkan ade kene tax, tp takde pun.. alhamdulillah...tp, yg kelakarnye.. best im besar sgt.. beg travel n bubuh, 3 org punye bj.. so, akak imigresen tu soh bukak, kuarkan satu2... sib baik takde spender.. hehehe... tu yg lambt.. ahli rombongan sume risau kan kami... aicehhh... dah selesai sume, rombongan pun gerak blk menuju ke klang.. singgah hentian tapah utk makan n mghrib... then direct  ke klng.. sampai umah dalam kul 11 lebiy jugak...alhamdulillah... :)

**Tips - ok, aku nak tulis tips sket.. kot2 esk2 aku nak gi lg, kene ingt bende2 ni... len kali kan nak g sendiri, xde rombongn dah..

1. Nak tukar duit adalah lebiy baik wat kat malaysia.. sbb kalo dah sampai sini, agak rendah.. cth - malaysia rm100 = 1+++ bath . thailand rm100 = 950baht... nampak tak??? tapi kalo terdesak xpe la pon... 
2. Cam aku dah bgtau td, mase die adalah lewat sejam.. senang utk kite kan....takde la lewat2.. kalo lewat gak takley nak ckp ape la...
3. Kalo shopping tu kan, mintak la harga terendah... maklumlah, kite kan tourist bkn terrorist.. mane2 pon kalo tourist ni dorang mesti boh harge tinggi belaka.... 
4. Utk yg suke beli bj2, dtg sini xpyh bwk bj byk kot... bole beli harge pon ok2 la.. kang bwk byk, beli byk, beg sendat.. kene bukak beg plak kat imigresen mcm kami.. hahahaha
5. Kalo kat sane, bwk 1 kad hotel masing2.. kalo naik tut tut, nak blk hotel, tunjuk kad sure sampai... senang,, 

okey.. tu je kot tips2 yg bergune... kalo ade upload lg la.... ok lah... ini la die cerita aku kat hatyai... ade rezeki bole pg lagi sbb aku xpuas pon merayau kat sini.. yelah dpt sehari semalam je pun... ok, sampai jumpe lg... byeee.....
 last punye pic utk semua.... heeeeeee

selamat bercuti!!!

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...