Thursday, January 12, 2012

goodbye 2011..welcome 2012....

assalamualaikum..
walaupun dah 11 hari kiter dlm tahun 2012, aku masih nak wat corat coret 2011.. review gitu... ape yg aku buat dlm thn 2011 ni... melencong ke mane n pencapaian peribadi sepanjang 2011..

sebenarnye tak bole ingt pon sume...tp ape yg ado je la kan.. ok.. kiter mule ngn holiday.. mane kite pg sepanjang 2011....... jom tgk..

tioman island - march 2011
penang - around march gak i guess.... :P
sabah - july 2011
hat yai - december 2011
desaru - november 2011
ok... seterusnya...pencapaian peribadi... taklah pencapaian sgt pon.. cume mungkin ape yg aku dpt or perkara br sepanjang 2011.... jomms...

AADK Idol. Xde la berjaya pun, tp aku rase pencapaian la coz aku bkn
penyanyi n mungkin ni adelah last aku masuk pertandingan nyanyi2..

Alhamdulillah, ari Q ari tu.. aku bkn bgus sgt pun, cume penilaian org kite
xtau.. ape pun, syukur....
tu je kot.... x ingat la lg.. tu je stakat ari ni.. xpe lah, esok2 kalo ingat update la lagi kan... cume 1 benda aku nak sharing kat sini.... sebelum ni susah nak kuar statement or gambo or berita kat mane2, blog, fb or whatever.. so, terhangat, terhangit n sgt ekslusif.. kahkahkah.. bajet ko diva ke hape??? hehe.. taraaaaaa.......

ehemmmm

ehemmmmmmmmmm

lalalalalaaaaaaaaaa


huhuhuhuhu...

taraaaa againnnnnnnn.....


ok... terima lah................

any comment???
Selamat Tahun Baru 2012.. semoga di tahun baru ini, tuhan akan memberi limpahan kurnia dan rezeki kepada kita semua... semoga impian akan menjadi kenyataan di tahun ini.. selamat maju jaya pada semua.. wassalam...

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...