Thursday, January 26, 2012

Key ELL....

lagi2 citer tahun lps kan... saje nak abis kan.. bru bole masuk citer thn 2012 kan....
ni mase 28 dec 2011 ari tu.. pas blk hatyai, saje nak round KL pulok.. naik bas hop on hop off tu.. dah lame berhajat nak naik bas ni...sampai dah buruk dah bas ni br dpt merase.. hahaha.. ktorg agak lewat gak naik bas nie.. dlm kul 12 camtu.. sorang rm19 kot.. lupe la... utk 24hours dlm 20lebih singgahan.. bole turun n naik mane2 ikut persinggahan yg kiter nak... jom jalan~

muzium negara.. suke muke....
 lokasi pertama adalah muzium negara.. sonok sgt dpt dtg sini.. dah lame berhajat tau.. br dpt sampai... best2 masuk muzium.. hehehe..... cam budak school pulok... :P
apsal ko buat muke cam tu??? bajet tomey2 ar... tembam!!

haaa, ni suke... kete kuda johor.. hehe

asal ade becha jek, mesti nak amik gambo becha.. hehe

ade khazanah kapal ni.. xdpt masuk pun.. rugi...

okey, mase utk kembali ke zaman silam....

handwritting okey, kagum....

dah nak gerak ke lokasi seterusnyee....
ari tu, bas ni kene stop awal sbb die ade mende ntah.. dinner kot.. so, we all kene keja mase.. jln plak jam, bas lambat sampai. ada mat saleh tu macam nak gaduh sbb bengang bas lambat, pastu cam sardin.. tetibe feel tourist kan, maklum dlm bas sume org puteh... hehehe... sbb dah lewat, kami kena pg tempat yang ptt pegi. yang lain skip dulu.. kalo sempat br gi sane..next station is - menara KL...
ape2 hal pun gambo kene amik jugak.. hehehehe... smile....

masuk2 jek, dorang tgh nyanyi.. aku sorang dok tgk dorang.. bestt 

ok, jap je kat menara ni.. x naik pon.. mahal.. hahaha.. kedekut... :P

nak gak hop hop takde bumbumg.. tetibe rase cam iris.. ingt x citer tu?
rosyam nor ngn rita rudaini- kau masih kucintai.. sungguhhh... hehe
 masa dah lewat.. planning awal nak stay KL mlm tu... check in mane2.. tp tak jd b byk masalh2 yg tak di jangka.. last station ialah bukit bintang, b4 bukit bintang singgah tmpt kraftangan dulu...


muke dah mcm hape... comot.. hehe...
sib baik blk klang ptg tu.. esk kene blk muar jap.. ade anugerah hari Q.. ape pun puas ati dpt naik bas nie... tq Im, coz merialisasikan impian ku ini.. hehehehe....

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...