NUFFNANG

Wednesday, February 29, 2012

Kenduri Kahwin kt Bangi

Tarikh : 28 Januari 2012
Tempat : Bangi

lame sudah kejadian ni baru nak update blog.. huhuhu... mase ni ade jemputan kenduri kat Bangi.. so, ngn member2 yg sanggup berpanas naik baby green temankan aku gi kenduri nie.. gerak kul 9lebiy la kalo tak silap. aku drive ari tu, singgah kat R&R Seremban. rehat jap. pastu nak gerak ke bangi, tetibe gear stuck pulak.. arghhh... gear 4 je boleh masuk... adesss, stress kejap...

Senyum dalam stress
kat R&R pun  bukan ade pape kan.. so terpakse gerak ke persimpangan Nilai, berharap kat sane ade bengkel yg bukak n bole bantu.. heee... tgk2 fon, ade la num tipon sorang kenalan.. budak ni ade bengkel kat area sepang. Calling-calling je, die kat Puchong tp sanggup datang tolong... fuhh, legee.... kene bersikap baik ngn sume org, moga2, perbuatan baik di balas ngn bende baik jugak.. amin....
World Peace.. tapi ati tak peace sgt.. huahuahuaa....

while waiting mr foremen, baby green kene dok rileks2 dulu.
tunggu dekat sejam, baru la mamat ni sampai, kesian kami ni.. sempat la tgk incik JPJ sedang menyaman mamat2 yang naik motor.ramai jugak yg dpt surat chenta. hehehe. Mr foremen datang, kene kutuk sket, repair2.. siapppp...
mr foremen sedang repair baby green.

lock gear tu stuck.. godeh2 jap dah siap...

mula2 ingat nak kansel g Bangi tu.. tp memikirkan kesian lak org yg tgh tunggu kat sane tu.. so perjalanan di teruskan.. ehh, dkt je dr nilai tu.. hehehe... ok.. jom gi makan... :)


Mengumumkan ketibaan Yg Berhormat Datin2 n Dato' ke majlis..

Akhirnye, jumpe jugak pengantin setelah menempuh pelbagai dugaan.. :)
Selamat Pengantin Baru untuk Pn Syima n Suami, semoga berbahagia selalu dan di kurniakan zuriat yg cute2 n comel2 mcm maksu.. eh???? motif?? hahahahahaha... ok, bye2... :P

No comments: