Monday, February 13, 2012

Qelate


24 Jan 2012 - Last day kat terengganu, aku nak gerak ke negeri seberang pulak.. di mane?? ye, Kelate... sbb nak temankan org tu... org tu smlm nye seharian drive dr johor ke kelate semate2 nak celebrate besday mummy die.. dah 20 thn tak jumpe, br dpt jumpe, jejak kasih gitu.... so, org tu jemput i kat hotel n drive direct ke kelate.. dr kuala terengganu ke kota bharu amik mase dkt2 2jam setengah jugak... jenuhhh.....pastu dah sampai kelate.. jumpe la mummy.... rehat dlm sejam 2.. ktorg gerak anta adik gi naik bas blk ke perak.... pastu kami pon ronda2...

eleh.. saje je gedik...

jom jenjln kelate

gi kb mall dulu, pastu gi pasar siti khatijah.. mummy belikan sepasang sutera.. wangiiii.. maseh mummy.. hehehe... pastu maghrib kami blk umah.. rehat2 jap.. mlm sket gi wakaf che yeh plak... jenjln je pon.. tak beli pape....erm, blk dr saner, ktorg decide trus nak blk johor... biaselah.. i tak biase tido umah org.. lg2 yg tak kenal.... so kami gerak blk kul 1 lebiy pagi...

periuk kuali.. segala mcm...

jom order sutera 3 gulung

pasar khadijah

sila beli

gemukkkk... tak suke


mmg penat.. tukar2 driving.. sampai 1 mase rase dah tak larat, kul 5 berenti tepi jln.. tido dulu.. tak larat la..... kul 8 sedar, truskan perjalanan.. sampai kat muar kul 12 tghari... alahai pntnye.... tp jenjln kelate tak puas sgt pun.. sehari je kan...pastu pnt lg.. InsyaAllah ade rezeki, nti kami pg lagi... kat kelate mls nak amik gambo.. regu tak ngam.. hehehe.. k lah.. bye2...

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...