Friday, March 9, 2012

Cameron Highland..

Ni sambungan entry dari kenduri kahwin isa tu... sbbnye.. blk je dari majlis kenduri kat umah die, gi wat lawatan kat ulu kinta. pastu kiter bermalam la kat cameron highland.. amacam? ada suka tak?? hehehe... mesti la sukaa... free kannnnn.... huhuhu... Alhamdulilah, sebulan 2 ni rezeki bercuti free jek.. syukur2... :)
Sampai kat sane dalam pukul 6 ptg... masuk apartment bersiap2, pastu kuar gi pasar malam...
sedang pilih magnet yg berkenan.. apsal zaty camtu eh?? teruja ke?? hehe
pasar malam beli makan laa.... beli magnet, beli jagung... beli kuew tiow... sedapnyeee.. yg penting kene beli trademark cameron.... ape die???? yaa betullll... stoberi.... huhuhu.....
pilih kak jgn tak pilih...

kalo dtg cameron tak sah kalo tak mkn sate stoberi..slurppp

bunga2 yg kate tahan 6 bln.. sini bg aku, 6 ari pun tak tentuu... hehe
pas blk dari pasar malam, masuk umah tido.. lene sgt.. sejuk... bestt... nyaman..... :) esok pagi nye, kul 8 dah mula kemas brg masuk bas. nak check out n gi pusing2 cameron jap... mula2 pegi kat ladang stoberi.. masuk jek, tak petik pon.. tp ade la 3 org awek tu kan, bole plak die capai stoberi tu dari luar.. dpt la 2 bijik stoberi rembat segar dr ladang... hehehe
suke beno muke aku tu... cam nak mkn je si wan.. bkn pe, payah bebeno nak
amik pic ngn die.. tu yg sengih mcm nak mkn owangg....

kalo takde stoberi lagi bkn g cameron... suke pic nie...

gadis2 pemetik stoberi... tetttt... hehehe
pas tgk stoberi, kiter gerak ke pasar pagi pulak.. mcm pasar malam jugak. mcm2 ade.. tp semalam kat pasar malam terlalu ramai org. kat sini bole la sambung shoping dgn tenang.. harga pun tak berbeza.. sila-sila, pilih ape yg patut...
pilih jgn tak pilih.... mcm2 adaaaaaaaaaaa..... en din, garang nmpk..






bersame abg2.... ptt la gambo ni terang.. abg zul ade upenyeeee.. heee..
jgn mare yerkk.... peace!!!
Dah abis shoping, dah abes duit... naik bas yerk... last singgah kat  ladang teh... tgk teh, amik gambo... mula2 nak mkn scone tp bas dah hon2.. hampeh tol....
nmpak sedap.. nyummy.. tp tak sempat nak mkn scone... :(

ladang teh.... jom kite nyanyi..
'dindaaaa...kandaaaaa... burung pun turut menyanyi..'

aweksss

me-zaty n zila... uwaaa, panasss sgt time nie....

aku n zila....

suke gambo nie.. like...

mama bersame anak2 nye...hehehe

bye2 cameron... sempat posing lg... padahal drver bas dah hon2 dah.. dengki!!
balik ikut jalan tapah, okey, u guys tau la kan jln tu.. aku pakse mate tido je lah.. kang muntah, sape nak tlg... huuu... sedar2 jek kat lata iskandar.. fuyyoo.... dulu mase lalu sini mmg kepingin nak singgah, kali ni jd kenyataan.. air di sejuk giler... best sgt....tak mandi pon, main2 air jek...
lata iskandar-terbaek

sejuknyeee air die.. best sgt.... :)
stgh jam kat sini, ktorg pon gerak blk.. tp asik la singgah memanjang.. huhu.. dah mkn kat lata iskandar, singgah hentian tapah, hentian seremban.. br balik umah.. hehe... ape pun, sonok la rombongan cik kiah ngn mber2 keje ade yg tua, muda n remaja mcm ai kan.. hehehe.... harap2, dptlah trip free lg, di mase2 akan dtg... heee...

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...