Sunday, April 1, 2012

Saya di jam 2.01am

assalamualaikum....
skang dah pukul 2.01am.. mate tak ngntuk lg.. maye bgn lewat la pagi td... insyaAllah kalo takde aral, esok nak blk kg pulok.. nak bwk mak gi klinik, lately mak kurang sihat. so, nak ajak gi check up la ari isnin or selasa.. 

mase buka blog td.. tgk2 kat side visitors tu, tanjat maimon.. smlm visitor ade 82 org... ok2, i pelik sgt coz blog ni mane ade peminat, paling byk pon sehari dlm 20 kali kene jengah. tu paling ramai, paling sket 2 kali.. kahkahkah... folowers pon berape la sgt, kebanyakan pon dah pencen.. pelik n takut pon ade, mane la tau kot2 jadi bahan rujuk pihak2 tak menentu.. matey la.. hehehe... tp rasenye blog ni clean, kalo ade pon pasal aku sajalah.... erm...**garu2 pale memikir**

Td g melaka.. Mulanye, saje nak mkn nasi ayam penyet kat Tesco, pasu jenjln survey brg sekali.. cr kasut tak jumpe2.. sib baik la Si Dia tak merungut. sabo je lah.. dr tesco, mahkota parade n dataran pahlawan.. takde plak yg berkenan... last week ngn im dah gi aeon bandaraya melaka.. pun takde yg berkenan.. mane la sume kasut2 lawa tersorok... hurmmm..... 

ok lah, nak tido suda... sok byk lg mende nak buat sebelum lik kg. harap sume urusan dipermudahkan.. Amin...

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...