Monday, April 16, 2012

a Gift..... so sweet.....

ari sabtu ari tu, aku blk pasig gudang jap. umah kakak aku.. sampai pun dah kul 6lebiy.. mg tak bgtau sape2 pon dtg sane time tu.. actually aku ade urusan sket. tu yg ala2 nak cpt jek... ahad ptg dah blk ke muar semula.. dapat jumpe anak2 buah kesayangan.. mereka la sebenarnye gift dari tuhan utk ibu n ayah dorang n gift utk mokcu dorang jugak..

with dani a.k.a abu.. dah bujang dah budak nie.. love...

wit 'gift'.. kesayangan sy....  dr kiri - adik (ayeen ) belakang- kakak (nisa) bj merah - dani (nini/abu) muahhh...
 Masa turun dari bas jek, nampak si adik(ayeen) terus hug die... walau lame tak jumpe tp ngn bdk2 ni mmg mesra sgt.. mungkin dr dulu dah rapat... dah manje.. tu yg rindu je kalo lame tak jmpe... kalo jmpe plak, mmg tak berenti berckp.... sampai dorang ckp, nape la bucu cpt sgt nak blk... tak dpt tido bilik adik.. hehehe...


tapi... benda yg paling aku nak tunjuk kat u alls adelah.... sesuatu yg sgt sweettttt..... sgt mengharukan.. sgt istimewa..... sbb die dari buah hati sy.....................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................... ini la die.....................................bookmark handmade..


ni ade lah gift dr adik (ayeen) sweet sgt.... die wat kat sekolah ngn cikgu die...mase i pas mandi, die dtg soh i dok kat katil, die kuarkan book mark nie dr belakang... bagi kat i.....supriseee laaa.. sweet sgt..... pastu mase tu die tak tulis ape2... then, i soh la die tulis name die belakang book mark nie.. die kate a ah erk.. adik lupe lah.. terus amik semula, masuk dlm bilik die...
comel kan??? anyam2 lagi..
 beberapa minit kemudia, die masuk bilik semula ngn bookmark dah siap tulis.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 haaa, amik.. tulisan jawi lg.... tradisional sungguh kan.... siap love2 lg.... mmg sweet sgt... bukan harga yg i tgk tp keikhlasan die bg tu yg buat rase terharuu sgt2.... touching *lap air mate sket**

ni la mak temah yg bg gift tu.. sabrina a.k.a adik.a.k.a ayeen....
dah beso la die ni, dah pandai amik ati moksu die... kdg2 rase die mcm bdk darjah 2...
mase cpt berlalu... aku pon makin tue... huhuhu..

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...