Thursday, May 3, 2012

bz..bz..bz.....

lately aku agak bz... sebulan nie, weekends je mmg takde kat umah.. tak sempat nak kemas.. now, sib baik im ade kat umah.. ley la tlg basuh baju, jemur baju, kemas umah, mop lantai... eh???? melampau kan.. ingat die bibik ke?? huhuhu.. sorry...... 

Ok.. skng aku punye mood pun not very gud la... mungkin nak period.. ok dah lewat beberape hari.. mungkin sbb stress or terlalu byk pk... wedding planner mmg begitu kot... ehh, wedding planner pulak?? wedding sape?? ermmm... suprise...

citer pasal wedding, last saturday aku gi wedding my bff kat JB.. die ni kawan aku dr sekolah rendah lg.. tak lupe muke ko comot2 kat sekolah, eh dah kawen dah... huhuhu... mmg patut pon kawen kan, dah 3series dahhhh.... :P.. nti la aku upload cite pasal wedding ko eh.. now aku nak bz blk... nak bekfes.. jap lg ade LDK plak... ok lah... got to go.. choww...

2 comments:

algore said...

ye la kan..mmg buzy skg nie,,,awk pun nak kawin dh..dia sayang awk tau..suka tak ada org sayang awk..

algore said...

amboi2!! seronokkan ..maklumlah dia pon dh nk kawin jugak tak lama lagi..

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...