NUFFNANG

Thursday, June 7, 2012

Aku Pulang......

Assalamualaikum...
Holaaaa... I'm Back.....

Setelah bercuti panjang, aku kembali dgn status yg baru... iye la... status bini orang... kahkahkah.. kelakar okey.. ko ingat hape... tih tih tih..... br lagi pgg status nie, so pelik2 sket la kan, lagi2 biler org tanye.. erm suami mane??? org umah maner?? husband dah naik keje..... mcm ade org geletek jek kat telinga... huhuhu....byk mende nak sharing dlm blog nie... dr awl majlis sampai la last yakni membasuh periuk... sakit2 pinggang mak, kalo kat umh sendiri ley la diskaun bsh periuk tu... ye lah umah mak kiter kan... ley manje2 ala gediks2.. kat umah mentua nak manje2? kang kene lempang laju2...  tapi my mother in law is very d okey la setakat nie.. bak kate kakak aku,  bkn mak metua yg menakutkan... heeee..... love la ibu mertua ku...

Mr Hubby.... okey la... so far so gud la, maklum pengantin baru.. kene la okey2 dulu iye dak.. esok2 wa tak tau.. huhu.. dr segi makanan n pemakanan, nampak gaya tak cerewet.. kalo ade sambal belacan ok bole mkn.... ikan masin ok jugak.... tp sejak blk sini 2 ari lepas, aku blm sempat masak pape lg, sbb rezeki baik, ade stok makanan.. so selamat la aku dr memasak... huhuhuhu.....dr segi umah, kekemasan.. ok part ni nampak gaya agak cerewet sket... padan muke aku yg rajin sgt nak ngemas nie... toingggg... hehehe...

family sume ok la... mak, kakak.... mmg jammed dorang kepenatan...... kesian2.. apepun tq so much kat dorang nie,, tanpe dorang,  majlis ni mmg tak kemane.... love mak n kakak byk2..

esok nak blk kg lagi, ade hal lg.. next week aku akan sambung lg penulisan blog nie.. next week aku masih bercuti... hubby plak dah start kerja, so byk mase nak bercerita....,. siap update gambo la nti...

okeylah, chow dulu.... erm ari tu mase wedding day tu, kak tini kate, rajin2 la update blog sbb die ade baca.. tetibe mak jadi malu puloks... hehehehe... ok la.. bye dulu...

3 comments:

Minah Gedeban said...

Amboi2 pengantin baru ni sempat lagi berbloging ek... He He He...

Ryn Ishak said...

welcome back gf........ryn pon da active blog..insyaAllah..heee

Ryn Ishak said...
This comment has been removed by the author.