Monday, October 22, 2012

halluuuuu

Assalamualaikum....

Hallu everybody.... semua sihat ke? me, ok2 jek.... nak kate sihat sgt, takde lah jugak... tp ape pun kene kuat kan.. :)

Dalam menghampiri 5 bulan pregnancy nie, badan ok, tekak alhamdulillah selera.. cuma sakit kat bawah perut tu mmg dah tak berenti.. redha je laa.... utk dptkan yg terbaik, kene kuat, kuat n kuat... amin....

Ok2, ape citer weekend? kat muar, ujan je manjang... mmg dok umah saje lah... dapat la rest sehabis nye... part paling best 2 hari berturut dpt watkan bekfes utk incik hubby... walaupon bekfes ngok2 jek, tp bile die mkn ngn jayanye, tentulah hati byk gumbiraaa.....

Saturday, watkan die lempeng kelapa ngn sambal cili padi.. very la selera.... pas mkn trus layan movie..  Sunday pulak wat la nasi lemak ngok ngok... hahahaha... simple gile je, 1st time masak sib baik tak jelantah... tak sedap mane pon sbb tak letak byk benda.... kalo org lain mesti komplain tp yg penting laki aku kate sedap.. lantak la kan?? hehehe... seharian la mkn nasi lemak... sebu perot... hehehe.....

Sekarang, aku betul2 perlukan sokong dr org2 terdekat utk terus kuat n berjuang.. cehhh, citernye mcm nak gi perang.. hahahaha... tp betul jugak la, nak perang ngn kesakitan nie, kalo sorang2 mmg bole tumbang.. sib baik ada yg bagi support.... kdg2 mls jugak bile ade yg dok tanye, berape bulan? eh besar nye perot, kembar eh? last2 aku jawab 'agaknye la kottt'...... abes, takkan setiap kali ade pertanyaan walau kat supermarket, aku terus nak story jela2 pasal fibroid bersaiz 14 x 10 dlm perot aku nie.. mampu???? aduyaiiii.....

okey la... nanti-nanti sambung la citer lg... lapar la pulak.. rase nak mkn kepci la.. zinger burger tu.. ha kan, dlm sakit selera ko gempak kan.. mmg tak berubah... chaiyokkk..... bye.....

1 comment:

~AmyLiana86~ said...

tahniah kak..amy baru je 2 bulan..=)

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...