NUFFNANG

Monday, October 8, 2012

Monday Blues

Assalamualaikum....

Happy Monday semua..Ada simptom-simptom monday blues ke erk? hehe.. biasa la tu kan.... aku ok jek lg cpt masa berlalu lagi bagus.. cepat la temu hujung bulan.. hehe... :)

Camne weekends? aku ok jek.. blk kg hantar mak.. sehari kat pontian, sehari kat umah MIL.. tak puas pon sebenarnya, rasa nak bercuti lama lagi... tp tak boleh la kan, sekarang cuti kena jimat-jimat sebab esok-esok kena cuti lagi, appoiment hospital la, klinik la... biasalah kan... :)

Sekarang aku rasa dah mula kurang selesa dengan keadaan sendiri. Mungkin baby dah makin membesar, tambah pulak dengan kedudukan fibroid tu. mmg tak selesa.. dah start sakit kat bawah ari-ari.. Rasanya mcm ko tahan nak kencing.. tahap tahan sangat-sangat.. bile ko berjalan rasa ngilu kat bawah tu.. haaa, camtu la lebih kurang....

Ni baru 4 bln, aku kena bertahan lagi 5 bulan kalau takda ape aral.. Dugaan dari tuhan macam tu la... lagipun sakit kan penghapus dosa..Moga tuhan mengampunkan dosa-dosa aku yang lalu.... Alhamdulillah.... Apepun life must go on... Kena kuat, kuat dan kuat!!!!

Erm, ape lagi nak bebel eh.. takda apa dah.. nti sambung lagi la.. ok, salamm sayang kat blog sendiri.. daaa

1 comment:

~AmyLiana86~ said...

salam missylily..kalau akak nak join jugak akak daftar jer..nanti amy ajar cara2 die ek..=) amount terbaru amy rm188.. =)