NUFFNANG

Monday, October 29, 2012

SALAM AIDILADHA

Salam Aidiladha.....

Dah 3 hari pon berlalu... ape yg kalian korbankan sempena raya korban tahun nie? ape pun hanya anda yg tau.. cewahhh.. ayat ye jek kannn....

3 hari cuti aku mmg bz... dah mcm raya aidilfitri plak.. pusing2 gi umah sedara mare en hubby... so, mmg tak dpt tido n bersenang2 di siang hari... hahahaha.. padam muka den...  tp minggu yg best la... raye 1st kt umah mil.. mlm br lik kg pontian.. mil pon ikut gi umah mak pontian.. so berkampung la kami sekeluarga kat kg mak saya.. tambah pulak anak2 buah semua balik.. seronok sgt2.... ye lah kan maksu dok sibuk dah tayang perot kt anak2 sedara.. bkn main happy lagi sume dok pgg perot i yg seksi dah gebu tu.. hehehe....

Itu lah best moment dlm idup nie, sesekali dpt bersama2 family... abg yg keje spore tu pon blk.. mmg best sgt la.... ntah biler nak jumpe lgpon tak tau.. ye la kan sume bz.... next week plak ade jemputan kat mersing, pastu minggu dpn blk kg lg, ade jemputan kawen.. minggu dpn lg ade plak jemputan kat sri medan.. bz2... ramai btl nak kawen...

Paling best, td borak2 ngn mber comolot kat fb, pastu tak sempat abis siap sambung sms pulak.. best sgt biler die kate nak kawen jugakkkk... happpy gilerrrrr.... sampai seru die.. alhamdulillah... semoga Allah berikan kebahagiaan utk kiter semua.. InsyaAllah.....

see u later.. muahh.. :P

No comments: