Thursday, November 1, 2012

Selamat Petang.... :)

Assalamualaikum..

selamat petang.. mkn ape td?? ari ni aku mkn laksam n mee hon.. mkn free okey... pg td ade explorace dalaman utk klien2.. so, ktorg ni jd ajk n paling penting dpt mkn free.. laksam tu mmg terbaik... slurp... heeee....

2 ari lepas ari mmg tak best, tu yg keluar status kat fb, boring bile buat sume bende tak menjadi... tensionn... tp semalam semua dah ok.. Alhamdulillah.. antara perkara2 yg membahagiakan adalah bile buat kwn2 kite seronok n gembira dan dpt penuhi keinginan org yg terchenta... syukur, tuhan permudahkan..

Baby dlm peyut dah masuk 5 bln... skang dah mule gak terasa mcm berombak dlm perot... tp sesekali je lah... mengikut firasat mak nujum, baby dah mule bergerak.. syukur la kalo betol.. maksudnya die sihat dan selamat kat dlm tu..... utk baby, aku sanggup terima ape saje janji die sihat walafiat... mama sakit takpe, janji baby membesar sihat bagai johan... horeyyy.....

okeylah... ni je bebelan hari ni.. nak gerak membzkan diri.... ok semua.. jumpe nanti okey.. luve...

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...