NUFFNANG

Wednesday, November 14, 2012

Jejak Kasih...

Assalamualaikum...
 
Last week, masa gi wedding kat Kota Tinggi ari tu sempat la jumpa kawan lama.. Kawan sekampung, sesekolah, senakal n se se se laahh........ Lama gile tak jumpa die nie.... Dah dkt 2 tahun kot.. Jumpa dulu pun time raya jek... Kebetulan sampai kat tempat dia, ctc la dpt gak la jumpa.. Dapat la borak2 kejap... Seronok...
 
Tapi lupe pulak nak amik gambo ngn eicha nie.. Pic ni amik kat fb die.. Sejak kitaorg mula kerja, pastu eicha plak dah pindah, mmg dah jarang tak jumpe.. Masing2 keje jauh2.. Tp alhamdulillah ade FB, dpt la jejak kasihan....
 
Apepun harap kita dpt la jumpe lagi n kan.... Lg best kalo dpt lepak2 ngeteh same..  :)
 
Happy Family... :)
 
 
 
 

1 comment:

~AmyLiana86~ said...

bestkan bila jupe kawan2 lama.hehe