NUFFNANG

Friday, November 23, 2012

Burger Bakar kat Muar laaa......

Ni entry last week.. b4 incik abg gi kusus.. bwk la kiter jenjalan cr mkn dulu... las2, dpt la merasa burger bakar yg glamer kat rawang tu eh.. tp ni ade kat muar jek... nyumm nyumm...
 
Lokasi gerai burger ni, kalo dr bandar muar menghala ke Bakri or econseve, sebelum caltex belah kanan.. Ada 2stall burger sebelah2 tu. Sebelah burger biasa, sebelah dia burger bakar nie.. 
 
Ada 3 pilihan, ada single, duet n royal.. kalo single 1 daging, kalo duet tu 2 la, kalo royal tu mungkin 3 la kot.. lupe nak tanye.. Kami amik single jek, tp i punye boh cheese...
 

 
Beli burger free air cedok... gambo atas tu ngn air free, air limau.. sesuwei la ngn burger tu kan.. takkan nak minum milo pulak.. 
Muke teruja nak mkn burger.. hehehehhehe
Apa yg special adalah daging die la.. tebal.. Dari segi rasa pon bole tahan.. takda la rasa yg lain dr burger biasa.. same jek, cuma sbb daging die tu tebal, so puaslah menikmati nya.. Alhamdulillah....
 

Harga burger bakar
Untuk peminat burger area Muar, adalah di cadangkan untuk menikmati burger nie, seronok jugak sesekali lepak tepi jln mkn burger tebal tu.. Tapi di cadangkan juga, mkn sesekali sahaja kerana sudah pasti kalestrolnye adalah tinggi dari biasa.. hehehe.. Selamat mencuba.. :)


No comments: