Thursday, November 15, 2012

Khas untuk si Kecil... :)

Assalamualaikum...
 
Dah kembali semula bertugas.. ecewahh.. Tadikan blk lunch jap... En Hubby masak nasi goreng+ ikan goreng.. Alhamdulillah.. rezeki hari nie... Syukur la dapat laki yg senang cerita, tak byk cerewet... Selalu pun lebih rajin dari sang isteri, almaklumlah skang ni dah memberat.. serius la, nak bangun pun sakit... Ari tu lagi lah, meeting 2,3 jam duduk.. biler bangun, rase nak tergolek.. giler sakit la.... dugaan dari tuhan.. nak dpt yg terbaek, kene la banyak sabar kan... insyaALLAH....
 
 
Cuti deepavali baru nie, me n hubby gi berjalan2 kat Aeon Bandaraya Melaka.. niat di hati nak cari present utk mber2 yg nak kawen n yg dpt baby tu.. sape la agaknye yerk.. hehehee... Masa jenjalan tgk brg baby tu, geram btl tgk baju comey2 tu.... dok pegang2 je lah... En Hubby mmg tak bagi beli lagi.. awal lagi kate die... tp paham la ape yg die pikir kan.. bak kate org tua, tak nak terlalu beria2.. Segala2nya tuhan yg tentukan, so kite pon tak ley la nak jangka ape akan jd esok... tp tak nak jugak beria sgt.. pape jadi nti, kesedihan terlampau la pulak kan...
 
Tapi, walau tak bagi beli, aku tetap la dok pusing2 tgk baju2 tu.. sgt cute okey.. geram sgt.... pegang2 jadik la kan.. hurmmm.... :( .... Agaknya Hubby dok tgk asik pusing tempat same jek,takley jadik la camnie.. biler nak balik.. last2 die cakap.. ok2 belilah sepasang.. sepasang je ok.... yahoooo!!!! grab la sepasang baju kenit ngn stokin n sarung tangan die sekali... tak mo la pilih yg kaler2, kami amik kaler putih jek...
 
baju kenit... comey jek.. rege die rm9.90.. tp ade 20% diskaun..

suar kecit... rm8.90..ade diskaun jugak.. heee

tokin n sarung tangan.. comey kan :) rm6.90
 
Tu lah barang pertama untuk si kecil yg bakal bersua muka tak lama lg.. Semoga semua di permudahkan.. InsyaAllah... Kami wat segala yg terbaik utk si kecil, yang lain kami berserah pada Allah.. Yang terbaik dari Allah yg tak baik dtg dr diri kami sendiri...Aminnn.......

No comments:

Kebun Kembun dan Mulberi

Assalamualaikum... happy sunday u ols. di johor, sunday keje yerk.. xde makne nak golek2 sampi kul  doblas.. heee Last week aktiviti,...