Tuesday, December 11, 2012

Bye-bye Dol....

Assalamualaikum..
Minggu ni minggu akhir kawan ktorg ni kat sini coz dia akan berpindah ke Kota Tinggi start next week... Hilanglah kawan yang selalu gaduh ngn aku.. haha..tapi gado mulut je la kan..
ape pun sidol ni baik orgnye cume die kedekut sket jew sbb tu die kaye.. hahahaha....
ape pun ktorg wish all d best.. Semoga gembira kat tempat baru n cepat2 naik pangkat okey..... Sesekali nti hope dpt la jumpe sbb nak tgk baby zaffan yg comey tu....
 
All d best Dol...
 
 

No comments:

I'm Back!!

Tajuk acah-acah taiko sgt.. wekkk Im back sbb lame tak upload.. kat opis xde line tenet. dah 8 bulan kot.. Hari ni baru repair.. baru e...